contract de comodat

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
lucretia

contract de comodat

Post by lucretia » 21 Feb 2005, 18:21

Am depus la primarie actele pentru autorizare ca persoana fizica ,proiectare asistata de calculator in confectii, la care am atasat si un contract de comodat si actul de vinzare-cumparare primit de la proprietar.Cu o zi inainte de data la care trebuia sa ridic autorizatia am primit instiintare ca trebuie autentificat comodatul, e legal?

alpha

Post by alpha » 25 Feb 2005, 21:54

In situatia in care una dintre partile contractante este persoana fizica, majoritatea instituiilor solicita forma autentica a contractului de comodat.

dinubocos

Post by dinubocos » 25 Feb 2005, 22:14

Asa este! Si nici cu codul civil in mana nu-i convingi de contrariu.

Iar intre autentificare si impunere pozitiei in instanta iti recomand autentificarea.

norocel

Re: contract de comodat

Post by norocel » 11 Mar 2005, 15:17

lucretia wrote:Am depus la primarie actele pentru autorizare ca persoana fizica ,proiectare asistata de calculator in confectii, la care am atasat si un contract de comodat si actul de vinzare-cumparare primit de la proprietar.Cu o zi inainte de data la care trebuia sa ridic autorizatia am primit instiintare ca trebuie autentificat comodatul, e legal?
Nu este legal sa ti se impuna forma autentica pentru contractul de comodat.

wittmann

Post by wittmann » 12 Mar 2005, 22:37

Bineinteles ca nu este legal, dar subscriu la ceea ce spunea dinudobocos: "Iar intre autentificare si impunere pozitiei in instanta iti recomand autentificarea."

Post Reply