BABI wrote:Ai greşit , nu trebuia să achiţi nimic, achitarea parţială înseamnă o recunoaştere, deci trebuie să te războieşti cu ei şi să dovedeşti prin toate mijloacele că spui adevărul.
Mai mult pe lângă plângerile făcute, mai făceai şi o sesizare la OPC, pt. că de un timp se ocup şi de tot felul de aspecte necurate ale diferitelor firme.
Daniel 67:"
Si eu sunt de acord ca nu trebuia sa platesti nimic. Chiar daca iti suspendau abonamentul. Ce puteau sa faca? Te razboiai cu ei. Chiar si in instanta. Iar tu treceai pe pre-pay. Sau schimbai reteaua.
Plata facuta echivaleaza cu o recunoastere a tranzactiei."
La asta ma refeream Johei

.si chiar daca n-a parut a fi asa, am inteles si eu ce-ai vrut sa zici initial.
Eu imi mentin ipoteza ca plata chiar si partiala nu echivaleaza cu o recunoastere.E drept insa, ca este si foarte discutabila speta si ca este foarte imporatnt ce scrie in contract in astfel de situatii.
in speta noastra, fiind in discutie o infractiune,care s-a putut produce datorita sitemului de securitate precar la acea vreme a furnizorului de servii...care-i culpa beneficiarului in cauza noastra?
Daca cel ce a penetrat codul de securitate al companieie Orange, efectua incaracri succesive de valoarea maxima admisa...100 E sau cate o fi la Orange?si clientul nu era atent si luna de luna avea astfel de costuri? ce se intampla?Ai returna compania banii?...ce gluma, proasta fac si eu
dar, compania ce s-a gandit ea asa in intelepciunea ei nemarginita,ca nu degeaba are atatia juristi care sunt platiti cu salarii frumusele....sa recupreze tot de la amaratul de client...dupa ce-l informeaza ca a fost victima propriului lor sistem insuficient de nepenetrabil.
oricum discutia este cu mult mai vasta,asta e clar...si intradevar exista similutidini cu exemplul dat de Johei cu cardul, practic reancarcarea se face din contul de abonat.