Buna ziua!
Vreau sa va aduc in atentie o problema care cu siguranta vi se va parea facila, insa, nefiind de specialitate, doresc niste raspunsuri din partea dvs.
Pe scurt: am incheiat un contract de furnizare pachet de servicii cu Romtelecom - internet, telefonie fixa si televiziune prin cablu. Dupa un timp, am incetat sa mai platesc, din motivul lipsei posibilitatilor, serviciile oferite de societatea respectiva. Mentionez ca sunt nevazator, incadrat la gradul de handicap cel mai inaintat. Societatea a apelat la o firma de recuperare debite (asa cum este normal), care mi-a expediat un avertisment de plata, instiintandu-ma ca a contactat un cabinet individual de avocatura pentru demararea unei actiuni in instanta spre recuperarea debitului de aproximativ 2.000 de lei.
Daca va veti apleca asupra problemei semnalate, as vrea sa stiu care ar putea fi efectele care pot surveni in cazul in care nu voi reusi sa achit debitul prea curand. Mi se va face poprire pe pensia de la stat? Mi se va opri din pensia de handicap? Mi se pot pune popriri pe bunurile din locuinta? Se poate face vreo derogare in cazul meu, tinand cont de faptul ca sunt incadrat la cel mai avansat grad de handicap?
Va multumesc!!!
Executare silita