In luna martie 2009 printr-o hot.AGA ,consiliul de administratie a fost schimbat si implicit si eu(fara sa mi se impute ceva)ramanand in schimb pe functia de consilier al noului dir. gen.
In data de 13.01.2010 TRIBUNALUL B.a hotarat intrarea soc. unde lucram in faliment prin procedura simplificata si numirea unui lichidator judiciar (soc. fiind in dizolvare pentru nemajorarea cap. social conf. legii).
In luna februarie 2010 majoritatea angajatilor am fost concediati conf. art.65 alin.1 din L 53/2003 (au ramas paza,contabilitatea si RU)
In luna august 2009 am dat in judecata societatea in baza unui alin.din Art."Modificarea contractului"care prevede ca "Revocarea mandatarului de CA in cazul in care este revocat din motive neimputabile lui,acesta urmeaza sa fie despagubit cu o valoare echivalenta cu remuneratia cuvenita pana la data incheierii contractului de mandat,la care se adauga premiul anual.....".La ultimul termen din februarie 2010 (al treilea),dupa ce am completat dosarul cu ce a mai solicitat instanta la celelate termene, judecatoarea isi pune intrebarea (dupa 6 luni!) daca este litigiu de munca sau comercial

INTREBARE : in aceste conditii ce ar trebui sa fac pentru a avea posibilitatea sa-mi recuperez banii dupa lichidarea societatii , tinand cont si de faptul ca termenul limita pentru inregistratea cererii de admitere creante este 03.03.2010?
Cu multumiri, Elena