sunt un angajator rau:D
sunt un angajator rau:D
Sunt un angajator rau care am concediat 2 rude pe care le-am pus pe posturi bun cu salarii mari si ele au fost nesimtite. Bineinteles ca m-au actionat in justitie, am pierdut intrucat pe exceptie instanta a retinut ca nu am acordat decat un termen de 15 zile de preaviz in loc de 20 prevazut de CCM. Am si eu o posibilitate de a ma apara? Adica pot face ceva sa combat exceptia? Atrage nulitate relativa sau absolut? Va multumesc!
Re: sunt un angajator rau:D
nu, întrucât eşti un angajator rău. pe angajatorii răi îi bate la popou justiţia.
Nu sunt tocmai rau daca citeai. era o gluma. Nu este un angajator tocmai rau cand da salariu de 3 ori mai mare decat se da in romania unui incepator si masina si de toate, iar el incearca sa scoata niste daune morale de te doare capu'
rău, rău, ...
parcă angajaseşi propriile-ţi rude, ai? dacă cu rudele ai aşa probleme, cum ai avea cu nişte necunoscuţi de pe stradă?
parcă angajaseşi propriile-ţi rude, ai? dacă cu rudele ai aşa probleme, cum ai avea cu nişte necunoscuţi de pe stradă?
Dusterxxx,exista rude si rude,crede-ma!vorbesc din proprie experienta
.Mai bine angajezi unu' de pe strada decat rudele, ca acestea considera ca absoult totul li se cuvine...si vor si ele din ce in ce mai mult din ce ai tu....ca doar deh...de ce nu?

@winnie, singura solutie care te scapa pe tine de clauza preavizului, ar cam fi o alta clauza in care concedierea sa se faca fara preaviz, aici ar insemna furturi, venitul la locul de munca in stare de ebrietate etc, cazuri in care se desface contractul de munca pe loc.
Eu zic sa-ti rasfoiesti CCM-ul, caci tu l-ai semnat spre aprobare.
Eu zic sa-ti rasfoiesti CCM-ul, caci tu l-ai semnat spre aprobare.
astfel de sfaturi, chiar dacă le-ar aplica, mi se par a fi tardive.
deja am spus ca concedierea s-a facut pe motive economice si nu mai pot invoca alt motiv de concediere. mutumesc pentru sfaturi!