Da, păi aș mai lungi-o așa cu permisul, măcar până mai în vară, că vorba aia, acum e frig afară.

Da, ai dreptate, nici nu mai știu ce era în capul meu atunci. Într-un final am reușit să ajung azi pe la arhivă, am fost foarte aglomerat cu munca în ultima vreme și s-au ivit câteva probleme pe care nu le anticipasem, dar în fine, cică dosarul meu nu știu pe unde e și să revin pe vineri că trebuie să-l caute, asta după ce m-au ținut pe modul stand-by cam 35 de minuteangel wrote:maine in nici un caz,ca-i duminica
Știu să merg pe jos, asta nu e o problemă, dar nu prea înțeleg ce vrei să spui, sau ești vreun troll?GIGI1 wrote:Stai linistit ca nu vine nicio filmare, si da ca stii sa te aperi o sa se admita cererea cu siguranta.
Un lucru este sigur, daca vorbesti pe forum nu inseamna ca stii sa te aperi, pentru ca trebuie sa invoci motive, de legalitate, temeinicie, si apoi de fond, acestea fiind dificil de facut de cineva fara experienta.
Tu stii ce vrei sa faci vrei sa iei o recreatie de 3 luni perioada in care sa inveti mersul pe jos, sau nu
Users browsing this forum: No registered users and 37 guests