plangere contraventionala

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
cromet

plangere contraventionala

Post by cromet » 09 Feb 2010, 13:00

Salut tuturor! Am facut o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de circulatie. Am primit citatia pt a 3-a infatisare si de aceasta data mi s-a specificat "veti depune procesul verbal in original" desi am atasat initial copii ale acestuia la dosar. Legat de aceasta situatie am 2 intrebari: 1. Trebuie sa depun acest proces verbal inainte de infatisare? Sau este suficient sa il am asupra mea cand ma voi prezenta la proces? Intrucat nu este nimic de genul acesta specificat in citatie. Intrebarea 2: Aveti idee care pot fi motivele pt care mi se cere procesul verbal in original, desi am atasat copii f clare la dosar? Eu m-am gandit ca s-a dispus acest lucru pt ca va fi anulat, dar astept o parere avizata inainte sa ma entuziasmez. Ce alte motive mai pot exista? Multumesc anticipat!

angel

Re: plangere contraventionala

Post by angel » 09 Feb 2010, 13:34

1. il puteti depune fie prin oficiul registratura cu minim 7 zile inainte termen, fie la termenul de judecata.
2.In ce priveste depunerea pv-ului in original sau in copie....depinde de la instanta la instanta.Insa, poate fi si acesta un motiv, sau poate nu.
Mult succes sa aveti!

cromet

Post by cromet » 09 Feb 2010, 13:41

Multumesc pt raspuns! Nu inteleg exact partea cu "minim 7 zile inainte de termen, fie la termenul de judecata". Mai exact, termenul fixat este 16 Februarie (de astazi in 7 zile). Nu pot ajunge la oficiul registratura in aceasta zi, intrucat sunt la serviciu in acest moment. Il pot depune si maine (6 zile pana la termen) sau ma sfatuiti sa il am asupra mea pe 16?

angel

Post by angel » 09 Feb 2010, 14:04

Ideea e in felul urmator, cu cca 7 zile inainte de termen dosarul nu va mai fi la arhiva, ci la jude si...nu mai aveti acces(in vederea studierii acestuia)...insa puteti depune la registratura pv-ul.
Asta era una din variante.
Insa, cel mai practic este sa-l duceti dvs direct al termen si il inmanati Onoratei :smile: .N-are rost sa faceti o groaza de drumuri aiurea.

succes sa aveti!

Post Reply