DENUNT CALOMNIOS

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Dan B

DENUNT CALOMNIOS

Post by Dan B » 29 Jan 2010, 21:35

Buna ziua!

De aprox 3 ani de zile sunt hartuit in instantele de judecata de catre fosta mea sotie. A fost internata intr-un spital unde a reclamat ca a fost agresata de sot, a prezentat si un certificat medico-legal unde medicul legist ii da 3-4 zile de ingrijiri medicale. Mi-a facut vreo 3-4 plangeri penale la politie.
De acolo, acestea au mers la parchet, iar procurorul a dispus NUP pentru toate. Dansa a facut recurs la judecatorie impotriva rezolutiei procurorului. La judecatorie i s-a respins plangerea. A facut recurs la Tribunal impotriva rezolutiei procurorului, iar acolo 2 judecatori i-au admis recursul, dar doar pentru o singura fapta din cele 4 plangeri penale, iar un judecator i-a respins complet plangerile fostei mele sotii, astfel ca dosarul penal s-a intors la judecatorie unde ma judec cu ea in prezent.
De fapt toate aceste plangeri penale pe care mi le-a facut fosta mea sotie sunt facute cu scopul de a-i ceda toata partea de avere acumulata in timpul casatoriei aproximativ 80.000 euro(un teren si un apartament). In urma acestei casatorii au rezultat doi copii in prezent de 11 si 14 ani copii care sunt in intretinerea mea.
Personal detin o adresa de la un medic de pe ambulanta care spune ca fosta sotie are diagnosticul de tulburari de comportament. Stiu ca a fost internata la spitalul de neuropsihiatrie.
As dori sa-i fac un denunt calomnios pentru plangerile penale de care am fost achitat, insa nu stiu precis care sunt efectele juridice ale acestui denunt.

De aceea va rog pe dv sa ma ajutati in acest sens.
Imi puteti spune care e pedeapsa minima in urma unui denunt calomnios?
Aveti cunostinta de procese penale asemanatoare cu cel al meu si care credeti ca va fi deznodamantul acestui proces?

Am ajuns la o intelegere cu ea, in prezenta avocatilor nostri i-am oferit 40.000 de euro, pentru partaj, insa in fata judecatorului mi-a mai cerut 10.000 de euro.
Last edited by Dan B on 31 Jan 2010, 00:08, edited 1 time in total.

dusterXXX

Re: DENUNT CALOMNIOS

Post by dusterXXX » 30 Jan 2010, 13:43

părerea mea este că nu vei obţine nimic şi vei pierde timpul de pomană.
ce puii mei, nu eşti creştin? dacă ştii că e bolnavă, las-o în plata Domnului, ...
dă-i şi bani câţi îi trebuie, doar e mama copiilor. împacă-te (în sensul legii penale) cu ea
şi vezi-ţi de viaţă.

angel

Re: DENUNT CALOMNIOS

Post by angel » 30 Jan 2010, 15:33

sotia ai vrea pe toti...si apartament si teren si cu minorii ce sa faca?! ca sunt incredintati tatalui spre crestere si educare.
Incercati sa negociati cu ea o suma si sa ajungeti la o intelegere...in rest, subscriu la ce-a postat duterxxx.

Dar...de ce va tot face plangeri penale si nu cere partajul? :roll:

Post Reply