Buna ziua,
Am un contract de furnizare servicii internet cu firms Airbites valabil inca un an.
In conditiile in care firma Airbites a fost preluata de catre RCS RDS acest contract mai este valabil ? (pe site-ul Airbites se spune ca RCS RDS a preluat toate drepturile si obligatiile contractuale.)
Va intreb daca vechiul contract cu Airbites mai este valabul pentru ca mi s-a spus ca trebuie sa semnez un alt contract cu noua firma (RCS RDS), evident la preturi mai mari decat in contractul pe care il aveam cu Airbites.
Mi s-a dat chiar termen de semnare pana pe 28 februarie spunandu-mi-se ca daca nu semnez cu RCS RDS vechiul contract va deveni inactiv.
Va multumesc.
Contract furnizare internet Airbites
Re: Contract furnizare internet Airbites
Salutare! am contract cu Airbites valabil pana in vara 2010. Fiind multumit de servicii, pana de curand am crezut ca in sfarsit am gasit un provider decent, asa ca eram cu plata la zi. In ianuarie 2010 ma trezesc cu un reprezentant RCS la usa cum ca ei au cumarat Airbites si trebuie sa fac contract cu RDS, sa-mi traga alt cablu, iar abonamentul minim pleaca de la dublu fata de ce plateam pana acum. In fine, l-am expediat rapid spunandu-i ca exista un contract in derulare cu Airbites pana in vara, iar firma RCS oricum ma dezgusta din principiu. El a plecat zambind sugestiv spunand ca in cazul asta... pa internet! A avut dreptate omu'! Pur si simplu mi-au scos cablul din switch si nu mai intereseaza pe nimeni nimic. Am fost la casieria Airbites si era desfintata, am sunat la serviciul clienti Airbites si mi-a raspuns RCS care ma invita sa optez pentru abonamentele lor, deci inutil.
Asa ca am renuntat sa alerg ca un idiot pentru a ramane clientul cuiva, am citit contractul cap-coada, am intrebat un amic avocat, IAR CONFORM CONTRACTULUI AIRBITES TREBUIE SA-SI ONOREZE OBLIGATIA DE A FURNIZA INTERNET PANA LA SFARSITUL CONTRACTULUI ATATA TIMP CAT SI EU IMI ONOREZ OBLIAGATIILE.
In concluzie, am intrat pe site-ul OPC si este foarte simplu. Doar scanez toate actele si le trimit la ei pe e-mail impreuna cu un text reprezentand reclamatia. Asa ca o sa se aplice o amenda consistenta. De ce? Sa inteleaga ca nu toti clientii lor sunt idioti si inghit orice.
VA IMPLOR SA PROCEDATI LA FEL!
Asa ca am renuntat sa alerg ca un idiot pentru a ramane clientul cuiva, am citit contractul cap-coada, am intrebat un amic avocat, IAR CONFORM CONTRACTULUI AIRBITES TREBUIE SA-SI ONOREZE OBLIGATIA DE A FURNIZA INTERNET PANA LA SFARSITUL CONTRACTULUI ATATA TIMP CAT SI EU IMI ONOREZ OBLIAGATIILE.
In concluzie, am intrat pe site-ul OPC si este foarte simplu. Doar scanez toate actele si le trimit la ei pe e-mail impreuna cu un text reprezentand reclamatia. Asa ca o sa se aplice o amenda consistenta. De ce? Sa inteleaga ca nu toti clientii lor sunt idioti si inghit orice.
VA IMPLOR SA PROCEDATI LA FEL!