castig cauza fond si recurs

Discutii privind litigiile de munca
vulpacris

Post by vulpacris » 12 Aug 2009, 16:17

:-D

Deci totul a ramas la nivel teoretic :-P

Si nu am gasit nici o referire anterioara la vreo cerere de suspendare a executarii respinsa, de unde reiesea faptul ca executarea silita a fost admisa de instanta, si nu era numai la nivel de discutie de birou !? :roll:

:aplauze: Lasa-ne sa ne batem capul ca tu i-ai dat inainte, asa da om hotarat :aplauze:

:cafea:

dusterXXX

Post by dusterXXX » 12 Aug 2009, 16:48

cred că nu suspendarea executării silite ar fi în chestiune, ..., ci suspendarea provizorie a executării sentinţei civile definitive a tribunalului (până la soluţionarea recursului).

din nou zic că demisia fără preaviz era unica modalitate de a ieşi din ecuaţia vechiului angajator. care ieşire se putea evita dacă pe fond nu cerea şi reintegrarea.

greşeala aparţine avocatului, întrucât salariatul a spus-o mai demult că nu mai vrea să presteze la vechiul loc de muncă, ..., dar avocatul a ţinut-o pe-a lui, că aşa ar trebui cerut la fond, ...

dana matea

Re: castig cauza fond si recurs

Post by dana matea » 19 Dec 2009, 17:55

Buna ziua!As vrea sa stiu cum s-a terminat aceasta problema,daca persoana in cauza si-a recuperat banii,cum a decurs recursul...ma aflu si eu cam in aceeasi situatie si nu prea stiu cum sa fac sa-mi vad banii cat mai repede fara a cere reintegrarea pt ca mi-am gasit altceva mai bun de munca.

Post Reply