Masina mea, un oltcit, parcata legal a fost avariata de masina unei firme. Societatea de asigurare a afirmat ca nu poate plati toata suma necesara reparatiei, restul sumei trebuind sa fie suporat de conducatorul auto, recuperarea diferentei facandu-se prin actionare in judecata. Instanta de fond a solicitat la propunerea avocatului meu o expertiza judiciara prin care se solicita contributia fiecarei parti vinovate la plata reparatiei si despagubiri datorita neutilizarii automobilului. Expertul judiciar a calculat valoarea reparatiei si prejudicul zilnic datorita neutilizarii automobilului, expertiza care nu a fost contestata de niciuna din parti. Sentinta instantei de fond a fost ca trebuie sa se plateasca numai reparatia, nu si daunele datorita neutilizarii masinii, desi cererile au fost timbrate in functie de solicitari. Recursul a fost respins. Va rog sa ma ajutati daca am vreo sansa la o cale extraordinara de atac si care ar fi articolul din codul civil prin care pot solicita daune datorita neutilizarii bunului proprietatea mea.
Multumesc anticipat!
Informatii privind procesul
Re: Informatii privind procesul
Pentru critica pe care o aduceti dumneavoastra sentintei primei instante cat si deciziei date de catre instanta de recurs, nu se poate exercita cale de atac extraordinara.
Caile de atac extraordinare pot fi exercitate numai pentru anumite motive expres stabilite de art. 317, 318 si 322 Cod proc. civ.
Caile de atac extraordinare pot fi exercitate numai pentru anumite motive expres stabilite de art. 317, 318 si 322 Cod proc. civ.