Incredintare minor

Familiei
seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 22:11

Jojo, ai scris pe gustul meu. :-D Mai ales a doua solutie. Dar ma tem ca mama nu are genul asta de conexiuni. :( Mama....eh mama...e chiar o problema murdara si complicata. Mama a facut la un moment dat un compromis, crezand ca dureaza putin, compromis care nu pentru bani a fost facut, ci din cu totul alte cauze. Problema e ca aceasta situatie a durat deja prea mult.
Din pacate nici bani lichizi pentru ucrainieni nu are...ca ex sotul vine, pleaca, vine, pleaca si de fiecare data pleaca cu geanta de bani dupa el. Ultima isprava a fost sa o taraie la notar sa semneze vanzarea unor imobile care ii fusesera date la divort. Doar daca.... i s-ar face mila vreunui ucrainian si i-ar face serviciul gratis. E vreounul pnaici? :roll:

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 22:13

Eu m-as gandii la o pensie de intretinere pe care tatal probabil ca n-o sa o plateasca...
Cred ca are si asta o oarescare importanta in decaderea din drepturile parintesti...

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 22:15

seiza wrote:Doar daca.... i s-ar face mila vreunui ucrainian si i-ar face serviciul gratis. E vreounul pnaici? :roll:
Prezent! :-P

seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 22:23

Are o pensie de intretinere stabilita de instanta:suma fixa pe luna. Pe care intradevar, respectivul nu a platit-o niciodata. M-am gandit la un abandon de familie, dar as fi vrut o solutie mai pe ocolite, astfel incat sa nu il starneasca. Sa stea acolo unde e, ca sta bine. Cu cat sunt mai tulburate apele, cu atat devine mai periculos. De asta am si spus ca nu as vrea sa ajunga in niciun fel la proces, citare, etc. Ca ii vin idei.
Ce ziceai? Esti din Ucraina? Pai ai si ceva arme? Hai, vino! :-P

Multumesc oricum pentru postari. Sunteti draguti cu totii. Am aflat ce ma interesa: isi poate lua copilul la "plimbare" si deci poate continua circul daca nu il decade din drepturi. :cafea: :cafea:

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 22:32

seiza wrote:Are o pensie de intretinere stabilita de instanta:suma fixa pe luna. Pe care intradevar, respectivul nu a platit-o niciodata. M-am gandit la un abandon de familie, dar as fi vrut o solutie mai pe ocolite, astfel incat sa nu il starneasca. Sa stea acolo unde e, ca sta bine. Cu cat sunt mai tulburate apele, cu atat devine mai periculos. De asta am si spus ca nu as vrea sa ajunga in niciun fel la proces, citare, etc. Ca ii vin idei.
Ce ziceai? Esti din Ucraina? Pai ai si ceva arme? Hai, vino! :-P

Multumesc oricum pentru postari. Sunteti draguti cu totii. Am aflat ce ma interesa: isi poate lua copilul la "plimbare" si deci poate continua circul daca nu il decade din drepturi. :cafea: :cafea:
Pai.. deocamdata e mai bine un stand by...
Ca si la un proces de decadere trebuie citat si nu se stie cum va reactiona!

Asa.. tocmai voiam sa precizez...
Nu-s din ucraina insa cunosc pe cineva de acolo...
Si nu am doi metri insa cunosc pe cineva care are...
Si n-am arme insa cunosc pe cineva care are...

E diferenta mare vozavi de ce voiai tu? :x
Sper sa nu te dezamagesc prea tare.... :-|

seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 22:36

:-D :aplauze: Nu-i deloc mare diferenta. Esti perfect pentru a fi mercenar. :grin: Un bun prieten politist imi spunea acum cativa ani, (cand eram mai credula si aveam impresia ca un infractor trebuie neaparat sa aiba gratare pe maini, ochelari de soare neaparat si multi muschi) ca cei mai periculosi infractori au fete de ingerasi. :-P

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 22:41

seiza wrote::-D :aplauze: Nu-i deloc mare diferenta. Esti perfect pentru a fi mercenar. :grin: Un bun prieten politist imi spunea acum cativa ani, (cand eram mai credula si aveam impresia ca un infractor trebuie neaparat sa aiba gratare pe maini, ochelari de soare neaparat si multi muschi) ca cei mai periculosi infractori au fete de ingerasi. :-P
Mai ramane sa-mi spui unde e acum si vad ce se poate rezolva! 8) 8) 8)(vezi ca de ochelari de soare am rezolvat deja)-

seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 22:49

Si cu gratarele cum ramane? :grin:

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 22:53

seiza wrote:Si cu gratarele cum ramane? :grin:
ia ni gavari rumanski!

ma rog, e-n rusa (cred! :roll: ) dance conteaza!

ce-s alea gratare?

seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 23:00

:-D :-D Se vede ca nu ai treaba cu lumea aia de pe la subsol :-D :-D
Gratare inseamna ca s-au taiat pe maini. Au cicatrici. De regula si le fac singuri in puscarie, ca semn de protest. Si se mandresc cu ele, ca den e o chestie de maaare barbatie :-P E noua moda: smecheri lati in umeri, cu ochelari de soare de marca (indiferent de momentul zilei ), cu gratare pe maini si nu stiu de ce :-D dar mai au o problema: vara poarta sosete albe pana la genunchi :-D

S-a invechit aia cu cele patru puncte si unul in mijloc: singur intre patru pereti.

:-P

johei

Post by johei » 13 Nov 2009, 23:03

seiza wrote::-D :-D Se vede ca nu ai treaba cu lumea aia de pe la subsol :-D :-D
Gratare inseamna ca s-au taiat pe maini. Au cicatrici. De regula si le fac singuri in puscarie, ca semn de protest. Si se mandresc cu ele, ca den e o chestie de maaare barbatie :-P E noua moda: smecheri lati in umeri, cu ochelari de soare de marca (indiferent de momentul zilei ), cu gratare pe maini si nu stiu de ce :-D dar mai au o problema: vara poarta sosete albe pana la genunchi :-D

S-a invechit aia cu cele patru puncte si unul in mijloc: singur intre patru pereti.

:-P
io lucrez doar cu din aia, cu gulere albe!

seiza

Post by seiza » 13 Nov 2009, 23:07

:evil: Nu-i rau, nu-i rau. Facem schimb?

seiza

Re: Incredintare minor

Post by seiza » 13 Dec 2009, 20:43

Hello, hello

Revin si eu cu durerea mea ce veche, chiar daca suntem in preajma vacantei si nu mai aveti chef de nimic.
- actiunea pentru decaderea din drepturile parintesti se introduce direct la instanta, de aici urmand a fi citata si autoritatea tutelara, sau se introduce la aceasta din urma, luand drumul invers? Am citit ambele opinii si mai vreau si altele.
- daca tipul (respectiv tatal copilului) nu si-a facut schimbarea de domiciliu si figureaza ca avand in continuare acelasi domiciliu cu cel al mamei si al copilului si citat fiind, nu se prezinta (nu e in tara), opereaza art 95 cpc?
- si daca nu sunt exagerat de insistenta, are vreo cineva din intamplare, un model de astfel de actiune? I-as da drumul pe mail si mama sa-si completeze motivele de fapt, fara sa imi mai dea mie prea multa bataie de cap :grin: Mersi
:bere: :sampanie: :cafea: :cake:

Post Reply