divort

Familiei
serafim

Re: divort

Post by serafim » 01 Dec 2009, 13:32

la multi ani ! Romania...oriunde te-ai afla....
Din cand in cand se dau si lupte...in cuvinte...ce-ti face matul ???
Nu-i cuminte de vrei sa-l lasi fara gherute si sa le inchiriezi ???

seiza

Post by seiza » 01 Dec 2009, 15:22

serafim wrote:la multi ani ! Romania...oriunde te-ai afla....
Din cand in cand se dau si lupte...in cuvinte...ce-ti face matul ???
Nu-i cuminte de vrei sa-l lasi fara gherute si sa le inchiriezi ???
Matul meu, serafime...e cuminte tare......cand doarme. Rau e ca nu avem acelasi program de somn si din cauza asta sunt franta de oboseala. Dar cu atitudinea asta nu il mai dau eu nici la anul :-D .
Saracul pisoi! Ii trebuie o gradina sa se joace, sa alerge, sa se catare...ca el e dulce si nu e deloc pretentios. Dar n-am timp deloc sa stau sa ma joc cu el cat i-ar placea lui :D

ursu

Post by ursu » 01 Dec 2009, 16:25

serafim: si daca nevighezi pe internet explorer, vezi in bara de jos..sau sus..depinde...ai optiunea:change zoom level..clik..selectezi si..vai ce mare scrie! :wink:

serafim

Post by serafim » 01 Dec 2009, 20:04

maaai ce rele sunteti...gaitelor.... :-D :-D :-D
era doar o constatare...fata de vechiul forum :| :-( ...la ala nu trebuia sa fac nimic ca sa se mareasca.....
:| functioneaza si la altceva ? :| :grin: :-D :-D :-D

ursu

Post by ursu » 01 Dec 2009, 20:44

la altceva..stiu eu alta metoda!
ba nu..stiu chiar mai multe... :wink:

angel

Post by angel » 01 Dec 2009, 22:23

johei wrote:hm.. ce de dragalasenii se schimba aici...
Mai mare dragul! :-P :-P :-P

Cand vad ca autoarea intrebarii a pus intrebarea iar apoi a disparut ma gandesc la ceva de genul: un prost arunca o piatra. si... :evil:

Continuarea o stie toata lumea!

Am insa si eu o intrebare la Angel, de unde pana unde ideea ca in Romania se divorteaza repede si in restul UE nu? Meri in Dameraca si intr-un concediu te insori (scuze, mariti :floare: ) si mai si divortezi...
Ba chiar am auzit de unii mai zelosi care-n acelasi concediu au schimbat doua neveste... (sau dupa caz doi barbati... nu mai stiu exact :-P ) cu patalama!!!

Am zis ..in unele tari ale UE :-P

Se pare ca Danemarca nu se afla printre acele tari :-P
In Danemarca...trai neneaca :-D :-D ,daca zici tu...te cred pe cuvant de forumist :cafea:

angel

Post by angel » 01 Dec 2009, 23:32

seiza wrote: Ce-a devenit topicul asta :smile: Cat fight, cat fight. :smile: Vrea cineva gherute de mata? Le inchiriez :wink:
La multi ani de ziua nationala. Hai Romania!
gherute de mata zici?! :roll: ..sa fie o arma...si daca da, unde s-ar incadra din punct de vedere juridic :roll: ... :-P arma alba :-D

sa inteleg ca pe ghirbidila nu-l mai faci cetatean german?! :grin: (docs si cipul au anumite termene in care trebuie sa le faci si sa paraseasca tara...altminteri trebuie sa repeti...parca 48 de ore daca-mi mai amintesc eu bine...asadar, ar fi bine sa intrebi medicul inainte sa stabilesti data calatoriei)

:aplauze: :kiss: am vazut felicitarile :grin: suuuperbeee!Felicitari! :kiss: :floare: :floare: :floare:

Post Reply