la multi ani ! Romania...oriunde te-ai afla....
Din cand in cand se dau si lupte...in cuvinte...ce-ti face matul ???
Nu-i cuminte de vrei sa-l lasi fara gherute si sa le inchiriezi ???
divort
Re: divort
Matul meu, serafime...e cuminte tare......cand doarme. Rau e ca nu avem acelasi program de somn si din cauza asta sunt franta de oboseala. Dar cu atitudinea asta nu il mai dau eu nici la anulserafim wrote:la multi ani ! Romania...oriunde te-ai afla....
Din cand in cand se dau si lupte...in cuvinte...ce-ti face matul ???
Nu-i cuminte de vrei sa-l lasi fara gherute si sa le inchiriezi ???

Saracul pisoi! Ii trebuie o gradina sa se joace, sa alerge, sa se catare...ca el e dulce si nu e deloc pretentios. Dar n-am timp deloc sa stau sa ma joc cu el cat i-ar placea lui

serafim: si daca nevighezi pe internet explorer, vezi in bara de jos..sau sus..depinde...ai optiunea:change zoom level..clik..selectezi si..vai ce mare scrie! 

maaai ce rele sunteti...gaitelor....
era doar o constatare...fata de vechiul forum
...la ala nu trebuia sa fac nimic ca sa se mareasca.....
functioneaza si la altceva ?

era doar o constatare...fata de vechiul forum

johei wrote:hm.. ce de dragalasenii se schimba aici...
Mai mare dragul!![]()
![]()
![]()
Cand vad ca autoarea intrebarii a pus intrebarea iar apoi a disparut ma gandesc la ceva de genul: un prost arunca o piatra. si...![]()
Continuarea o stie toata lumea!
Am insa si eu o intrebare la Angel, de unde pana unde ideea ca in Romania se divorteaza repede si in restul UE nu? Meri in Dameraca si intr-un concediu te insori (scuze, mariti) si mai si divortezi...
Ba chiar am auzit de unii mai zelosi care-n acelasi concediu au schimbat doua neveste... (sau dupa caz doi barbati... nu mai stiu exact) cu patalama!!!
Am zis ..in unele tari ale UE

Se pare ca Danemarca nu se afla printre acele tari

In Danemarca...trai neneaca

gherute de mata zici?!seiza wrote: Ce-a devenit topicul astaCat fight, cat fight.
Vrea cineva gherute de mata? Le inchiriez
![]()
La multi ani de ziua nationala. Hai Romania!

sa inteleg ca pe ghirbidila nu-l mai faci cetatean german?!