Taxe de timbru
Taxe de timbru
Salut.
Am de platit niste taxe de timbru pentru Judecatoriile Slobozia si Brasov.
As dori sa aflu conturile, beneficiarii si CIf-urile pentru aceste instante.
Va multumesc.
PS.Pe portal sunt informatii incomplete.
Am de platit niste taxe de timbru pentru Judecatoriile Slobozia si Brasov.
As dori sa aflu conturile, beneficiarii si CIf-urile pentru aceste instante.
Va multumesc.
PS.Pe portal sunt informatii incomplete.
Re: Taxe de timbru
Taxa de timbru, ca venit la bugetul local, se plateste la organul fiscal de la domiciliul/ sediul platitorului.
Nu se mai plateste in contul Primariei/ Serviciului de taxe de la sediul instantei. Citeste legea taxelor de timbru.
Nu se mai plateste in contul Primariei/ Serviciului de taxe de la sediul instantei. Citeste legea taxelor de timbru.
Pentru Brasov:
RO 52 TREZ 1312 1070 203X XXXX
CUI 4384206
Beneficiar: Municipiul Brasov.
La Slobozia nu am. Trebui doar sa dai un telefon la primarie.
RO 52 TREZ 1312 1070 203X XXXX
CUI 4384206
Beneficiar: Municipiul Brasov.
La Slobozia nu am. Trebui doar sa dai un telefon la primarie.
De ce ar trebui sa stiu si nr. de cont..ca nu pricep, zau asa!
Ma duc..platesc la DITL ...local....adica acolo unde platesc si..atat! Ce-i asa de complicat?
Ma duc..platesc la DITL ...local....adica acolo unde platesc si..atat! Ce-i asa de complicat?
In cazul in care ai avea de platit o taxa pentru o instanta dintr-o alta localitate ai nevoie de toate aceste date pentru a le putea completa pe ordinul de plata.
taxele le platesti la tine acasa...
ca s-o modificat legea....
vezi ce o zas si Kynes..
ca s-o modificat legea....

vezi ce o zas si Kynes..
Nu stiu cum sa va spun, dar nu le-am putut plati asa cum mi-ati zis voi. Nu au vrut sa-mi ia banii. :(
Am rezolvat-o pana la urma tot ca inainte -sunat la primaria respectiva si aflat contul,etc.
Am rezolvat-o pana la urma tot ca inainte -sunat la primaria respectiva si aflat contul,etc.
OP? Nu, serios..vezi la DITL...ca poti plati direct la caserie, ca persoana juridica, direct la sediul/domiciliul platitorului.aiurel wrote:In cazul in care ai avea de platit o taxa pentru o instanta dintr-o alta localitate ai nevoie de toate aceste date pentru a le putea completa pe ordinul de plata.
dar ce nu a mers???
ioaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
stai ca inteleg...
probabil ca ai zas ca vrei sa platesti pentru Slobozia si Brasov
da nu mai mere asa..
te duci la tine la primarie si spui.. vreau sa platesc taxa timbru judiciar in valoare de ..si gata...
adica..
daca eu am un dosar de faliment la Bucuresti.. ma duc la mine la primarie.. platesc o taxa de 120 de lei si trimit la bucuresti.. chitanta
ce -i asa de greu de inteles???
uffffffffffffffffff
ioaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
stai ca inteleg...
probabil ca ai zas ca vrei sa platesti pentru Slobozia si Brasov
da nu mai mere asa..
te duci la tine la primarie si spui.. vreau sa platesc taxa timbru judiciar in valoare de ..si gata...
adica..
daca eu am un dosar de faliment la Bucuresti.. ma duc la mine la primarie.. platesc o taxa de 120 de lei si trimit la bucuresti.. chitanta
ce -i asa de greu de inteles???
uffffffffffffffffff