rncster: nu pot decat sa constat ca tu centrezi si tot tu dai cu capun...daca tot intrebi, oare de ce raspunzi tot tu?!
ai impresia ca toti suntem veniti asa ...cu pluta pe conducta?!
poate te surprinde,insa..au mai facut si altii ASE-ul si Dreptul este o alta specializare...asa cum spuneam sunt si avocati f bine pregatiti,nu care nu stiu sa citeasca o balanta sau un bilant...asa cum zici...
eu am facut referire la cel putin unul,care stiu sigur ca are specializari multiple in finante si drept deopotriva, si n-am zis-o doar asa din spiritul sustinerii breslei, nu ca acesta n-ar putea exista.
Asadar, te rog sa nu te mai antepronunti cu privire la o intreaga breasla doar pt ca ai cunoscut un "fenomen", putin respect, te rog...niic eu si nici colegii mei, n-au zis absolut nimic despre contabili...si nu ca n-am avea ce...crede-ma...cunosc eu exemplare poate cu muuuultttt mai mari "fenomene" decat ai cunoscut tu din breasla avocatilor.
si, mai stim si noi cum s-au dat si luat examenele de consultant fiscal
si...cand se schimba legislatia...ca doar suntem in "romanica"un consultant fiscal, "contabil cu experienta",ce face?!...ca doar a studiat si el putin drept la facultate....nu mai citeste legea doar pt ca a citit-o candva in facultate?!...asta e mentalitatea ta?...foarte grav...inseamna ca esti un "foarte bun" consultant fiscal...
Da. stiu. am exagerat si de aceasta data

,dar...eu stiu sa apreciez valorile si mai mult decat atat chiar nu ma vad buricun pamantului si cu toata pregatirea mea, recunosc caci sunt oameni cu mult mai bine pregatiti decat mine, si ca...intodeauna mai am cate ceva de invatat.
altfel...poate te poti impaca cu gandul ca si altii "iti" mai cunosc secretele conturilor si ale cifrelor.Stiu...te-am dezamagit