Proiectul RODO - utopie sau nu?
Eu te votez!!!bobocel wrote:asta se intampla cand vezi prea multe filme SF.
APARatul ala exista la chinezi de foarte multi ani. deci nu este un prototip. uite ce propun eu. VOTATI-MA PE MINE PRESEDINTE !!!!!!!!!!!!!!!

Nici nu ma intereseaza ce fel de presedinte vrei sa fi

sincer, imi pare rau ca nu ma sanctionati cu argumente viabile... stilul asta de-a lua la misto se va termina odata cu marinarul si cu acutizarea crizei... sper asta.kinga wrote:pfui...
killeritorilor..
adica conteaza doar hartia igienica???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si cu padurea cum ramanem???![]()
![]()
![]()
![]()
apropo
Mircea.. da langa aparatul de viitor ( care inlocuieste hartia) beneficiem si de protectie contra radiatiilor , analize oftamologice gratuite, etcc????
![]()
![]()
![]()
cineva facea referire la hartia igienica...ii recomand, ca doctor, pentru igiena, spalatul si nu stersul.
kinga, daca ai putea vedea bombardamentul de tip radiatie la care suntem supusi cu totii, n-ai mai glumi.
pe plan mondial se cheltuie 400 miliarde usd anual pentru potectia mediului, pentru ca este o mare afacere... exista unii care au luat sute de mii de euro pentru un studiu privind incalzirea globala si flatulenta renilor...
nu eu sunt nebunul, eu iau atitudine pentru ca sunt un om liber... dar altii isi bat joc ...
am venit pe forumul asta la recomandarea unui amic, cautand sprijinul, constructia sau sanctiunea pe problemele juridice.
ma uit cum isi bate joc un aventurier, ajuns presedinte, de constitutie si de restul populatiei si ma gandesc de ce au gresit cei ce-au facut constitutia, de ce n-au avut viziunea unei atfel de situatii.
si multe alte pb privind statul asta care este la dispozitia unui om.
daca erai studentul meu primeai o bila neagra pentru ca n-ai prezentat, n-ai adus un argument, ai vorbit de dragul de-a te auzi ... da chinezii aveau asta inca din epoca de piatra, nu??bobocel wrote:asta se intampla cand vezi prea multe filme SF.
APARatul ala exista la chinezi de foarte multi ani. deci nu este un prototip. uite ce propun eu. VOTATI-MA PE MINE PRESEDINTE !!!!!!!!!!!!!!!
daca eu eram strain si nu roman, se crea un entuziasm si etc...etc... sa nu mai pomenesc de altele.
eu consider ca fiecare om are o datorie pentru generatiile ce vin si e bine sa tinem cont de asta.
dande unde stim noi ca tu esti roman?mirceabtr wrote:daca erai studentul meu primeai o bila neagra pentru ca n-ai prezentat, n-ai adus un argument, ai vorbit de dragul de-a te auzi ... da chinezii aveau asta inca din epoca de piatra, nu??bobocel wrote:asta se intampla cand vezi prea multe filme SF.
daca eu eram strain si nu roman, se crea un entuziasm si etc...etc... sa nu mai pomenesc de altele.
eu consider ca fiecare om are o datorie pentru generatiile ce vin si e bine sa tinem cont de asta.
dupa nume?
Off topic: Cum Bobocel, nu stii sa folosesti scoicile?bobocel wrote:ceeeeeeee???? dispare hartia? si aia igienica ? o sa ne stergem cu electronice la fund ?

Mircea, laudabila initiativa ta, macar la stadiul de proiect, dar eu cred ca fara reusita. :( Scuze ca intervin si postez doar in spirit de gluma, dar macar cu atat a ramas si romanul: umorul.
Eu as vota pt regalitate. Dintr-un singur motiv. Peste tot prin tarile care mai au inca regi, chiar daca fara putere, contribuabilii se plang ca regalitatea mananca multi bani de la buget si nu produc nimic. Pai aia macar sunt o familie cu cateva zeci de printi si printese agatati de coada lor, in timp ce noi contribuim pentru toate moliile alea din parlament si guvern si pentru familiile lor numeroase. Nu am curaj sa ii numar pe toti, dar ma lovesc zilnic de masini de teren smechere, cu numar de CD, culmea conduse de cate un plod/ploada sau dupa caz fata data cu ruj pana sub ochi si care sigur nu interesele mele le apara.

PS: Bobocel, pe mine poate ma omori, dar cu pisica mea ce-ai?

Apreciez comentariul tau dar faci o mare greseala cand iti reduci atitudinea la "umor". Ei, cu totii, pe astea se bazeaza, pe vegetarianismul nostru. S-a creat o structura sociala pe-un fals cumplit. Au adus tara intr-o situatie de criza totala, de prabusire si razboi civil. S-au impaunat cu titluri stiintifice, educationale, politice si militare fara sa stie sa scrie si sa citeasca. Nivelul lor de pregatire e acelasi cu al lui Romulus Zarone acum 50 ani numai ca ei isi cumara titluri si stele. Trebuie sanctionati. Ma uitam aseara la Oprea care are 4 stele si e general de armata fiind specialzat in justitie. Voi care chiar faceti pe bune o facultate de drept va trebui sa dati "citate" din el...he-he-he. Mai are o stea si ajunge langa Averescu si Antonescu aducand intreaga istorie in derizoriu.seiza wrote: Mircea, laudabila initiativa ta, macar la stadiul de proiect, dar eu cred ca fara reusita. :( Scuze ca intervin si postez doar in spirit de gluma, dar macar cu atat a ramas si romanul: umorul.
Eu as vota pt regalitate. Dintr-un singur motiv. Peste tot prin tarile care mai au inca regi, chiar daca fara putere, contribuabilii se plang ca regalitatea mananca multi bani de la buget si nu produc nimic. Pai aia macar sunt o familie cu cateva zeci de printi si printese agatati de coada lor, in timp ce noi contribuim pentru toate moliile alea din parlament si guvern si pentru familiile lor numeroase. Nu am curaj sa ii numar pe toti, dar ma lovesc zilnic de masini de teren smechere, cu numar de CD, culmea conduse de cate un plod/ploada sau dupa caz fata data cu ruj pana sub ochi si care sigur nu interesele mele le apara.![]()
Ei nu au respect pentru nimic pentru ca nu-i intereseaza decat banii, puterea si banii. De ce-am suporta oare umorile lor, ale unor oportunisti cocotati in varful statului ?
-------------
pt Johei- sunt roman, nu e nici un motiv nici de mandrie si nici de umilinta, insa si romanii sunt stapani, sclavi si oameni liberi. Sincer, m-am saturat demult de romani aplaudaci si yesmani. A venit FMI si stabileste reguli, guverne, stat. Iar ei, cei ce conduc statul, accepta orice.
De ce nu se mai sanctioneaza SPERJURUL?