Din februarie 2009 sunt separata in fapt de sotul meu,el fiind cel care a parasit caminul conjugal dupa ce m/a batut zdravan.Aceasta este a patra oara cand paraseste caminul conjugal.De fiecare data a avut grija sa ia din bunuri comune mai valorase.Ultima oara printre altele a luat masina marca Ford,calculatorul copilului,etc.Eu am introdus o plangere prealabila la Parchet pentru furt,lovire,amenintari,dar el fiind politist m/au convins sa retrag plangere,cu promisiunea de a/mi da si mie masina spre flosinta,cumparata acum 2 ani in timpul casatorie.Din pacate am ramas doar cu promisiunea facuta in fata sefiilor lui,neputand folosi niciodata aceasta masina.Acum am inteles ca el vrea sa se mute din localitatea unde locuim in celalalt capat al tarii. Intrebarea mea este ce pot sa fac ca sa impiedic sa ia masina cu el,fiindca mi/e frica sa nu o vanda,si de ce sa se foloseasca numai el un bun comun.Mentionez ca eu urmeaza sa introduc in viitor actiunea de divort si partaj.Totodata vreau sa mentionez ca apartamentul meu,proprietate personala dinaintea casatoriei este girata pentru imprumutul facut la cumpararea acestei masini.
Va multumesc