INSOLVENTA

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
gicu

INSOLVENTA

Post by gicu » 17 Sep 2009, 12:57

Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. Societatea comerciala ia imprumut o suma de x plateste vreo cateva luni apoi se afla in incapacitate de plata datorita unor cauze dependente de vointa sa(magazinul este spart). Banca inainteaza cerere pentru deschidere a procedurii de insolventa. Intre timp societatea achita 30% din valoarea creditului, urmand sa achite in continuare lunar o suma stabilita.
Problema este ca nu face contestatie a starii de insolventa in termen
Ce este de facut pentru a nu se declara stare de indolventa? O cerere prin care sa se arate ca societatea a achitat din suma are vreo relevanta?
multumesc.

ignite

Post by ignite » 17 Sep 2009, 15:01

daca nu s/a deschis procedura insolventei...poate avea...desi mai greu.

nu am fost foarte atent sau poate nu am priceput.

daca nu s a deschis procedura insolventei, adica daca nu s a desemnat administrator judiciar...atunci...TREBE INCERCAT ORICE. PAREREA MEA ... DE OM PARSIV.

ca de ex. recuzarea...art. 149 C.proc.civ. instanta va incuviinta stenografierea dezbaterilor, in total sau in parte, la cererea partii. in acest caz se vor aplica dispoyitiile referitoare la experti...ADICA ASTA INSEAMNA SA TRAGI DE TIMP...SI CREDE MA CA POTI SA O FACI MULT SI BINE...AM AVUT ORDONANTE PRESEDINTIALE PE ANULARE MARCA INREGISTRARE CU REA CREDITA...AM TRAS DE PAR...VREO 6/7 LUNI FARA NICI O EZITARE...SI A MERITAT CU VARF SI INDESAT.

gaureste citatia la scara, apartament...gasesti tu...o lipsa de procedura de ex. sau recuzi de dimineata pana seara...

intre timp trebuie sa platesti...cum necum...asta ii intereseaza pe astia...

daca totusi de baga in insolventa...poti plati din buzunar datoria societatii...si faci bineinteles recurs impotriva deschiderii procedurii de insolventa...SE MAI PRACTICA SI CHIAR TINE.

Post Reply