bai ... chiar nu stiu ce dracu sa mai spun...cam la fel ca anul trecut.draudiu wrote:IGNITE, te/ai uitat peste grile?
Cum ti s/au parut comparativ cu anii trecuti?
le am facut si eu aseara...am reusit 65, din care vreo 14 greseli la penal...da gresite tati...adica ... 00000. POT SPUNE CA A FOST MAI GREU LA PENAL IN ACEST AN DECAT LA CIVIL SI MAI POT SPUNE CA IN GENERAL LUMEA STIE MAI MULT PENAL...deci de aici pot rezulta anumite diferente de cateva grile...
la civil am realizat...vreo 5 greseli...insa...absolut toate erau raspunsuri incomplete. AICI ESTE LOCUL IN CARE A FOST MAI USOR EXAMENUL...DACA MERG PE IPOTEZA CA EU CAND LE AM LUCRAT ERAM SUUPEROBOSIT (dar si la exm eu ma duc foarte nedormit...pentru ca...asa fac eu)... SI NU AM MAI PUS MANA PE CIVIL DE 6 LUNI...nu stiu ce sa spun...CIVILUL IN GENERAL cam face diferenta.
am rezolvat grila in viteza...insa...la mine am observat ca nu are nici o relevanta chestia asta...Practic, am facut usor sub ce am reusit anul trecut in conditii de examen.
DECI, CONCLUZIA MEA...E CA A FOST APROAPE LA FEL. POATE MAI USOR PUTIN. DAR DIFERENTA MICA. eu in general...FAC PARCAREA LA FIX. ADICA AM O SUPERCONSTANTA.
SUPERCONSTANTA VINE DIN FAPTUL CA EU AM ABORDAT ACESTE EXAMEN FARA A MA PREGATI IN MOD SPECIAL PENTRU A LE SUSTINE SI DE ACEEA CRED CA SPUN BINE CEEA CE SPUN.
adica sunt acelasi om ca si anul trecut pe materiile astea. eu fiind o constanta in toata treaba asta...rezultatul fiind tot pe acolo...cu 2, 3 in plus la ex...rezulta ca...ACELASI DRAC A FOST. poate putin mai usor...
NU CRED CA SE INTRA CU MEDIE MAI MARE DE O GRILA...ADICA DIFERENTA NU SE VA FACE PE MAI MULT DE O GRILA.
daca anul trecut s/a intrat cu sa spunem...ca nici nu mai stiu...cu 70, anul asta se va intra cu 71, nu cu mai mult.
in orice caz...intrebarile au acoperit mai multa materie...ASTA SE VEDE DE LA O POSTA.
ASTA este iar o chestie care ar putea sa fi daunat la unii (si eu stiu deja cativa), iar la altii sa le fi prins foarte bine. cui putea sa prinda bine? aluia care citeste mai mult...deci care toceste mai putin. zic eu.
EU CHIAR SUNT DE ACORD SA FIE ASA...decat sa dea niste duble negatii si chestii de genul poate...nu poate...mai bine AR DA 300 DE GRILE PE TOATA MATERIA. ca la ex. nu ti arde de joculete.
eu asa cred.