cum fu???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
kaizersoze

cum fu???

Post by kaizersoze » 27 Aug 2009, 15:02

Din cate am inteles nu a fost foarte greu.....................

seiza

Post by seiza » 27 Aug 2009, 16:02

Chiar asa. Cum a fost?
Daca ai inteles ca nu a fost greu :-D sigur multe grile au fost cu capcane. Cam asa se intampla cand ti se pare ca e simplu si ca ai facut tot. Dar nu posteaza nimeni nicio grila? Chiar toata lumea a facut peste punctajul admis si nu contesta nimic?

andreid

Post by andreid » 27 Aug 2009, 16:21

Va spun eu din pmdv. Am facut in jur de 65... la civil mi s-au parut mai acceptabile. Eu am gresit mai multe la procedura civila (9), la penal ( 8 ) si la p penala (7). Cateva le-am gresit din prostie... acum scuzele sunt multe... important e sa iei nu sa gasesti scuze. Sunt probabil si grile de contestat dar nu mai stau de ele. Cine vrea poate sa faca contestatie. Cand o sa apara pe saitul Inm-ului o sa aveti ce dezbate. Sunt si grile care par dificile in sala si cand ajungi acasa te pleznesti singur de calorifer. Fara stres rezolvi altfel grilele. Probabil de acasa luam ...din sala nu am putut... amuzant :roll:
Bafta celor care au dat si nu si-au calculat inca.

seiza

Post by seiza » 27 Aug 2009, 16:35

Asa cum ma asteptam. Probabil nu a fost asa de simplu. Usor de spus ce ar fi facut unul sau altul in situatia data. Cand ai cartile in fata si stii materia, e usor, ca daca esti nesigur de ceva, stii unde sa te duci: tragi cu ochiul la carte. Daca esti in sala, mai greu. Si culmea, atunci toate ti se par simple si usoare si le gresesti tocmai pe alea :-D .
Ei, lasa andreid, ca mai vine un an.

angel

Post by angel » 27 Aug 2009, 16:38

@andreid:
si... asta presupune ca n-ai promovat?!...intreb pt.ca nu stiu baremul :-?

andreid

Post by andreid » 27 Aug 2009, 16:40

Da...asta inseamna... trebuia sa fac minim 70 ca sa trec mai departe... :mask:

angel

Post by angel » 27 Aug 2009, 16:50

imi pare rau :( ,dar...vei face anul viito 98,asa-i? :grin: .a fost o experienta :grin: . iti mai trebuiau 5 :razz: , foarte putin...dar..cum ziceam, next time. :(

andreid

Post by andreid » 27 Aug 2009, 16:55

Asta e... Incep si eu sa fac parte din clubul select al oamenilor care dau de mai multe ori. Nu am vrut sa intru in el...dar se pare ca el m-a vrut. Vom vedea ce/cum/cand/daca, data viitoare. :cafea:

angel

Post by angel » 27 Aug 2009, 17:05

ehhh,acum nu trebuie sa nu mai incerci.Altii incearca 7-8 ani, tu anul viitor :gata. esti intrat! :grin:

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 27 Aug 2009, 18:05

salutare...am facut 72...voi? sunt curios cati vor ramane dupa prima... mie frica sa nu pic iar asa aiurea ...anul trecut am facut 70 dar nu am iesit la medie....astept sa spuneti si voi cat ati facut ...

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 27 Aug 2009, 18:05

salutare...am facut 72...voi? sunt curios cati vor ramane dupa prima... mie frica sa nu pic iar asa aiurea ...anul trecut am facut 70 dar nu am iesit la medie....astept sa spuneti si voi cat ati facut ...

ignite

Post by ignite » 27 Aug 2009, 18:08

BRAVO BAI DISPERATULE!

ignite

Post by ignite » 27 Aug 2009, 18:09

BRAVO BAI DISPERATULE!

ignite

Post by ignite » 27 Aug 2009, 18:11

EU ZIC CA TE AI SCOS. ASCULTA TU CE TI SPUN EU MA!

seiza

Post by seiza » 27 Aug 2009, 18:27

Pe site-ul Inm s-au afisat grilele si baremele, dar sunt arhivate.
Spor la calcul!

La o prima vedere, mie mi se par mai dificile ca cele de anul trecut.

Post Reply