Incuviintare executare silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Irsido

Incuviintare executare silita

Post by Irsido » 21 Aug 2009, 10:02

Buna ziua,
Dupa ce mi s-a emis actul de adjudecare si am intabulat imobilul, m-am prezentat la BEJ pt obtinerea incuviintarii si emiterea somatiei.
Cei de la judecatorie sunt foarte ocupati in perioada aceasta si se intarzie redactarea incheierii.
Daca apelez la un Certificat de Grefa dupa minuta pentru comunicare rezultatului, BEJ poate emite somatia?
Multumesc!

kinga

Post by kinga » 21 Aug 2009, 10:30

khmmm

zau daca am inteles ceva.... :( :( :(
adica .. pe un alt topic ai scris ca ai achizitionat un imobil la licitatie.. si ca debitorul a facut contestatie...

acu incerc sa deduc ce s-a intamplat... adica.. tu ai adjudecat imobilu.. ai si intabulat.. intre timp s-a solutionat contestatia?????.. s-a respins..???

dar ce vrei tu de la BEJ???

ce incuviintare si ce somatie?????
cumva vrei sa soliciti punerea in posesie???

Irsido

Post by Irsido » 21 Aug 2009, 10:42

Debitorul nu vrea sa imi puna la dispozitiile cheile imobilului, fiind deja intabulat pe numele meu. Contestatia inca nu s-a judecat, si pe mine nu ma afecteaza cu nimic acea contestatie, dupa cum bine stim pe cat timp se poate intinde un astfel de proces.
La BEJ te duc sa obtina o incuviinare de executare silita pt a emite somatia de eliberare a imobilului si intrarea in spatiu.

cristal

Post by cristal » 21 Aug 2009, 20:35

N-ai sa vezi tu executorul dornic sa faca asa ceva in baza unui ..certificat de grefa!!
Ala..numa daca ii duci o hotarare..actioneaza!

Irsido

Post by Irsido » 26 Aug 2009, 09:48

Da, asa e, nu a acceptat executorul crtificatul, acum astept incheirea jud irevocabila sa fie redactata.....

Post Reply