Cabinet

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
novicele

Cabinet

Post by novicele » 10 Jul 2009, 20:28

Am nevoie de ajutor, am un cabinet de psihologie, am facut evaluarea psihologica la o scoala din judet, greseala a fost ca nu am incheiat contract cu scoala respectiva, deoarece am mers pe incredere. am facut evaluarea pe 16 sept 2008, am taiat factura pe 52 de pers/cu suma"". am eliberat avizele psihologice. acum scoala refuza sa ma plateasca, deoarece zice k am emis o factura mai mare. dar facutura a fost emisa dupa un tabel dat de ei cu un numar de persoane, deci nu dupa capul meu. ce pot sa fac ca sa imi recuperez bani?

johei

Post by johei » 10 Jul 2009, 23:01

ce zice scoala concret?
ca cereti prea multi bani pentru fiecare persoana sau ca sunt prea multe persoane pe lista?

novicele

Post by novicele » 11 Jul 2009, 09:29

Ca sunt prea multe persoane pe lista, desi am facut evaluarea dupa un tabel pe care ei mi l-au dat cu numarul de persoane, deci eu nu am bagat nimic de la mine. Am uitat sa mentionez ca pana la data cand am facut eu evaluarea Scoala apartinea de Primarie, adica aveau acelasi cont in banca, si dupa aceea s-au despartit daca pot spune asa, iar scoala are acum un alt cont.Adica pana la data de 16 sept 2008 tot ceea ce se face la scoala era platit de primarie, iar eu aveam contract cu primaria. In mom in care am facut evaluarea s-a intamplat ca Scoala sa se rupa de primarie sa isi faca cont propriu si sa plateasca separat, insa din cate am inteles de la angajatii scolii nu aveau toate actele finalizate.

novicele

Post by novicele » 12 Jul 2009, 17:47

Nu are nimeni nici o idee? ........eu tot incerc sa imi dau seama, insa nu reusesc sa gasesc nici o portita!

Post Reply