5 ani vechime

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
aliosha

5 ani vechime

Post by aliosha » 18 Feb 2005, 00:19

are cineva idee despre intelesul exhaustiv al expresiei "personal de specialitate juridica asimilat magistratilor conform prezentei legi" - extras din art.31 al Lg.303/04 ?
va intreb ptr ca eu am in carnetul de munca si incadrari de jurist care nu stiu daca sunt sau nu luate in considerare pentru vechimea de 5 ani.
va multumesk anticipat.

vioras

Post by vioras » 18 Feb 2005, 09:44

cred ca vechimea de 5 ani conteaza, si era o conditie pentru o forma de examen in magistratura. Dar cu privire la intelesul exact al termenilor citati de tine, nu cunosc.

aliosha

Post by aliosha » 18 Feb 2005, 19:54

am intrebat pentru ca am vazut in textul legal ca functia de consilier juridic este amintita insa cea de jurist, nu; nnam idee insa daca este exclusa asta din urma. poate stie cineva . . .

croc

Post by croc » 18 Feb 2005, 20:42

nu este exclusa;
diferenta dintre consilier juridic si jurist este facuta de catre vechiul decret(parca era decret) care reglementa functia de jurist;
diferenta dintre ele era data de vechimea in munca, atat!

aliosha

Post by aliosha » 18 Feb 2005, 23:30

multumesk ptr raspuns.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 19 Feb 2005, 21:18

personalul de la INM, respectiv nu formatorii ci cei care tin seminariile se numesc "experti asimilati magistratilor". Alte exemple de personal de specialitate juridica asimilat magistratilor" nu cunosc, ceea ce nu insemna, desigur, ca nu ar exista

Post Reply