Pai de ce zisesi ca nu, cand o zis avocatun "sechestru", ca era aceeasi marie, dar cu alta palarie.
Probabil era asigurator.
Avusesi dreptate razmane, cand zisesi ca, si citasi:
miri wrote:...asta pe langa faptul ca pacatul orgoliului imi da tarcoale,sa cer sigilare...sa nu cer
Ce iti este si orgoliul asta...
De ce zisesi nu, cand a intrebat instanta, n-am spus noi: "
lasam la aprecierea onoratei instante ". :(
Instituirea sechestrului trebuie dispusa numai de instanta locului, singura competenta, deci ai cerut gresit sa se judece la instanta de fond unde se judeca actiunea cu testamentul.
O sa constate ca este competenta, o sa judece cererea precizata si o sa o respinga, deci nici o paguba majora.
Oricum stabilisem ca nu te afecteaza masura sigilarii, deci nici a sechestrului asigurator nu poate sa te afecteze, mai ales ca o sa o respinga, daca depui cealalta hotarare si inventarul facut, aratand astfel ca intentia ta este exact opusa celei care ti-o atribuie reclamantii, acestia fiind aceia care s-au opus inventarierii bunurilor, si au atacat cu recurs, care le-a fost respins, hotararea prin care a fost dispusa aceasta.
Astfel, cererea privind instituirea sechestrului asigurator este evident facuta cu rea credinta, temerea exprimata de reclamanti, pentru a-si motiva aceasta cerere, fiind infirmata de atitudinea lor anterioara, si dovedita prin hotararile judecatoresti.
"DAR, CU TOATE ACESTEA,
EU NU MA OPUN LASAND LA APRECIEREA ONORATEI INSTANTE DACA ACEASTA MASURA SE IMPUNE A FI LUATA IN ACEASTA CAUZA"
Poate uiti orgoliul incuiat in casa la termenul urmator.
Oricum este bine, asa se intampla in procese, iar avocatul lor a gresit shimband masura ceruta, deoarece cea noua o sa-i fie respinsa.