Intrebare legata de incredintarea minorului

Familiei
frezie

Intrebare legata de incredintarea minorului

Post by frezie » 04 Jun 2009, 05:08

O persoana diagnosticata cu limfom hodgkin, are posibilitatea sa i se incredinteze custodia totala a unui minor in cazul unui divort?

machedon

Post by machedon » 04 Jun 2009, 07:27

boala Hodgkin, te chinuie vreo 20-25 de ani ( e o forma de cancer) pana vine agenda. nu te pune la pat si poti sa iti desfasori viata sociala aproape normal.
Numai ca judecatorii sunt reticenti in a incredinta un minor unni bolnav de cancer.

bobocel

Post by bobocel » 04 Jun 2009, 08:17

machedon wrote:boala Hodgkin, te chinuie vreo 20-25 de ani ( e o forma de cancer)
te chinuie fizic si psihic 1 an...pana termini cura de citostatice. boala Hodgkin nu este contagioasa si se poate trai mult si bine dupa tratament, nu vad de ce judecatorii nu ar incredinta copilul unei asemenea persoane.

machedon

Post by machedon » 04 Jun 2009, 08:25

e o experienta traumatizanta pentru minor sa isi vada unul din parinti chinuindu-se dupa fiecare curs de citostatice, ori discutam despre interesul superior al minorului.
Pe de alta parte, responsabilizarea cu incredintarea unui copil, ii va da puterea parintelui bolnav sa lupte cu boala si sa mearga mai departe.

E pe muchie de cutit, depinde de situatia de fapt concreta si de cat de destupat e judele.

frezie

Post by frezie » 04 Jun 2009, 10:45

Multumesc mult pentru sfaturi, dar pe mine ma interesa sa stiu daca au existat cazuri in practica cand un minor nu a fost incredintat unui parinte pe acest motiv. Ma intereseaza daca acest lucru poate fi un motiv de refuz in acordarea tutelei.

johei

Post by johei » 04 Jun 2009, 12:56

machedon wrote:boala Hodgkin, te chinuie vreo 20-25 de ani ( e o forma de cancer) pana vine agenda. nu te pune la pat si poti sa iti desfasori viata sociala aproape normal.
Numai ca judecatorii sunt reticenti in a incredinta un minor unni bolnav de cancer.
Agenda? :x :x :x

sper ca o alta agenda; nu ce de pe forum?

machedon

Post by machedon » 04 Jun 2009, 13:00

acum cativa ani am avut un divort cu incredintare minor, copilul- fetita 4- ani i-a fost incredintat tatalui pentru ca mama era hipoacuzica, dar in rest era bine sanatoasa.
Da intr-adevar femeia nu vorbea ci urla.

agenda

Post by agenda » 04 Jun 2009, 13:04

dar hotarati odata ca ma enervati!

ba sunt drac... ba sunt pirat...acu sunt M?

poate sunt o pisicuta? aaaaa? la asta v-ati gandit?

machedon

Post by machedon » 04 Jun 2009, 13:07

pentru azi 04.06.2009 am hotarat unilateral ca esti MOARTEA, maine, poti fii ce vrei TU ??? :-D :-D :-D :cafea: :cafea: :cafea:

agenda

Post by agenda » 04 Jun 2009, 13:12

machedon wrote:pentru azi 04.06.2009 am hotarat unilateral ca esti MOARTEA, maine, poti fii ce vrei TU ??? :-D :-D :-D :cafea: :cafea: :cafea:
iti trimit :arrow:

p.s.

in calitate de presedinte am decretat ca azi 04.06.2009 :arrow: reprezinta genunchi.

maine poate va fi cot... :mrgreen:

machedon

Post by machedon » 04 Jun 2009, 13:19

intotdeauna am avut un sentiment de temere fata de pisici si clovni (pe bune).
Se pare ca subconstientul meu stie el ceva ??? :-D :-D :-D

johei

Post by johei » 04 Jun 2009, 13:22

agenda wrote:dar hotarati odata ca ma enervati!

neeeee...
esti avocat! :|

agenda

Post by agenda » 04 Jun 2009, 13:23

pai ai grija sa nu se confirme :lol:

agenda

Post by agenda » 04 Jun 2009, 13:24

Johei wrote:

neeeee...
nu numai :lol:

johei

Post by johei » 04 Jun 2009, 13:26

agenda wrote:
Johei wrote:

neeeee...
nu numai :lol:
crezi?
io zic ca ajunge avocat...

Post Reply