obsesiva taxa judiciara

Discutii privind procedura civila
miri

obsesiva taxa judiciara

Post by miri » 28 May 2009, 16:02

Sper din tot sufletul sa nu fie Scar prin apropiere:
Deci intr-un litigiu sunt 2 capete de cerere:
1.anulare act juridic "testament" pe care reclamantul nu-l evalueaza nici pana la al 4 termen,deci achita doar o taxa fixa de 20 lei.
2.anulare contract vanzare cumparare pe care reclamantul il timbreaza la valoarea din contract.
OK.
Vorbesc cu av.sa solicite reclamantului sa evalueze testamentul si sa solicite taxa judiciara de timbru iar cand ajungem in sedinta se face ca ploua si nu solicita nimic,ce mai pot face,ca deja incep sa inebunesc de atata nesiguranta?

razman

Post by razman » 28 May 2009, 16:28

Si de as fi io in locu lu ala, ti as si cauta un loc de internare

razman

Post by razman » 28 May 2009, 16:36

Si de as fi io in locu lu ala, ti as si cauta un loc de internare

miri

Post by miri » 28 May 2009, 16:38

Razmanucu esti subtil,ori eu sti ca nu inteleg,vorbesc serios am o problema?

razman

Post by razman » 28 May 2009, 16:40

Si mi deschideam si umbrela

miri

Post by miri » 28 May 2009, 16:44

No bine,crezi ca vorbesc cu precipitatii?
Ios doamna,putin cam tuta dar...tat doamna raman,asa ca spune feblete mica ,deci sunt dusa...?adica n-am discernamant?

razman

Post by razman » 28 May 2009, 16:50

Pai ziceai de ala ca so facut ca ploaie, de aia am zis ca io mi deschideam si umbrela, sa mai iau un termen. Pai tu nu esti parata, care, cel putin asa zic io, ii intersata sa nu i deie lu ala?
Sau poate nu l ai rugat foarte, foarte frumos si de aia nu o facut o. Si nu i ai tras cu ochiu.

cristal

Post by cristal » 28 May 2009, 17:25

Draga,
Daca avocatul tau o...scalda, ridica tu personal in scris ( cerere care o depui prin serv. de registratura a judec.) exceptia nulitatii actiunii pentru lipsa timbrajului corespunzator jud. act.
Dar instanta a pus in vedere timbrajul care trebuie realizat?

razman

Post by razman » 28 May 2009, 17:36

Tu cristal, miri ii avocatu paratului.Si am umplut serveru de cat am dezbatut tema,...sa ceara onoratei sa dispuna taxarea ca ceea ce so taxat nu i in regula numa cu 20 lei.... si ea i zice avocatului reclamantei sa si taie singur craca....si se minuneaza ca ala so facut ca ploaie.

razman

Post by razman » 28 May 2009, 17:43

Da chiar miricelu, zi mi totusi ce ai avut in cap, ca pe bune de te inteleg

cristal

Post by cristal » 28 May 2009, 17:59

Iaca eu nu am urmarit..serverul ca sa stiu ce si cum se dezbate pe forum!
Mai..copii , mai...ce treaba are adversarul cu ce zice miri..ca sa mor daca pricep!
Avem o nulitate..ce conteaza ce zice adversarul!
Important e ce zice instanta! Ca sigur anuleaza act. ca insuficient timbrata, daca a pus in vedere reclam. sa timbreze si timbrajul nu a fost realizat!

vulpacris

Post by vulpacris » 28 May 2009, 19:05

razman, miri a scris:
"Vorbesc cu av.sa solicite reclamantului sa evalueze testamentul si sa solicite taxa judiciara de timbru iar cand ajungem in sedinta se face ca ploua si nu solicita nimic,ce mai pot face,ca deja incep sa inebunesc de atata nesiguranta?"
miri nu este avocat, ea este doar parata.
Avocatul ei vrea sa traga de timp pentru ca in momentul cand va ridica exceptia netimbrarii, adica atunci cand pune concluziile pe fond, judele sa admita exceptia si sa respinga actiunea, ca precis ca la momentul acela nu va acorda termen pentru plata taxei spunand ca a avut destul timp atatea termene.

miri, de ce te superi ca este in favoarea ta, stie av. ce stie.

:cafea:

razman

Post by razman » 28 May 2009, 19:19

Vulpascris miri stiu eu cine e, ca am vb cu ea de mi o sarit vopseaua de pe litere.

,,miri
Maestru

Maestru

...,iar ce am contractat,este cam...,nu am mai avut indrazneala sa va deranjeznn

Din ce o zis ea aicea ti se pare tie ca e paratul sau fiindca o contractat e cine zic eu?

miri

Post by miri » 28 May 2009, 19:39

Razmanucu eu sunt parata nu sunt nici avocat ci doar parat deci...cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Nu am explicat frumos ca doresc timbrarea actiunii,ori fiind reclamant de ce as fi stresat pe toata lumea sa obtin raspunsuri nefavorabile mie,of :-(

razman

Post by razman » 28 May 2009, 19:42

Pai m am fentat la faza cu contractatul ca tu ai zis o.
Atunci stai linistita ca e bine ce o zis vulpacris

Post Reply