Acte de delegatie false-help
Acte de delegatie false-help
Buna, eu sunt din oradea si lucrez de 2 luni ca merchandiser pt o firma din bucuresti.Nu a trebuit sa fac nimic la angajare k ei mi-au trimis o groaza d acte false cu care sa-mi incep activitatea pe magazine(analize facute in constanta,curs d ssm facute in buc,diplome,etc.).Eu m-am gandit k intr-un hipermarket se recunoaste falsul.S-a si recunoscut, dar m-au lasat sa-mi desfasor activitatea.Totul era ok pana in 15 luna asta cand trebuia sa-mi primesc salarul.Nu l-am primit pe diverse motive,dar mi se da in curand.Eu m-am saturat de motive si m-am decis sa arat actele false,dar nu stiu unde pot sa le depun ca sa se deschida caz penal firmei din bucuresti. Ajutati-ma va rog!
hai s-o luăm încet:
înscrisurile de care faci vorbire se referă la tine?
adică: analize facute in constanta - analize medicale avându-te pe tine ca subiect, dar analize la care nu ai luat fizic parte, eliberate în lipsa ta şi purtând numele tău?
curs d ssm facute in buc - (probabil curs de sănătate şi siguranţă în muncă făcut în bucureşti, la care nu ai luat din nou parte, dar este emis pe numele tău)?
diplome - ce fel de diplome şi eliberate de cine, atestând ce?
spune-ne amănunte, arată-ne dacă înscrisurile originale sunt în posesia da, dacă ţi-au fost transmise doar copii, etc. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea poţi depune o plângere, ori la IPJ Bihor, dar nu te grăbi, mai stai.
Până la urmă o fi fals, n-o fi, cine poate şti?
înscrisurile de care faci vorbire se referă la tine?
adică: analize facute in constanta - analize medicale avându-te pe tine ca subiect, dar analize la care nu ai luat fizic parte, eliberate în lipsa ta şi purtând numele tău?
curs d ssm facute in buc - (probabil curs de sănătate şi siguranţă în muncă făcut în bucureşti, la care nu ai luat din nou parte, dar este emis pe numele tău)?
diplome - ce fel de diplome şi eliberate de cine, atestând ce?
spune-ne amănunte, arată-ne dacă înscrisurile originale sunt în posesia da, dacă ţi-au fost transmise doar copii, etc. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea poţi depune o plângere, ori la IPJ Bihor, dar nu te grăbi, mai stai.
Până la urmă o fi fals, n-o fi, cine poate şti?
şi încă ceva: mailurile de care zici (acelea care conţineau înscrisurile - scanate şi ataşate) au venit de la o adresă oarecare, aşa-i? sau le-ai primit direct de pe adresa firmei (site-ul firmei) cu vreun mesaj însoţitor? asta poate fi foarte important, la o adică. firma poate susţine că nu ţi-a trimis niciodată ceva de acest gen, şi că le-ai fi confecţionat tu. cum poţi tu demonstra că ei ţi le-au trimis? spune-ne, ...
Le-am primit direct d la firma prin office mail,n-au cum sa nege fiindca si pe siteul firmei e aceeasi adresa d mail,si multi care lucreaza ca merchandiseri si promoteri au acte false ca mine,cu cati am vb pot spune k 9 din 10 oameni sunt in aceeasi situatie ca mine. Si eu nu vreau sa ii reclam, vreau doar sa se afle d chestiile astea.
"... m-am decis sa arat actele false,dar nu stiu unde pot sa le depun ca sa se deschida caz penal firmei din bucuresti."
"Si eu nu vreau sa ii reclam, vreau doar sa se afle d chestiile astea."
tu ai vrea să se dea curs unei anonime, aşa-i? nu ai vrea ca ei să cunoască că tu ai formulat plângere penală împotriva lor, că te-ar ejecta instantaneu. aşa - cu anonime - nu merge, şi va trebui să o laşi baltă.
"Si eu nu vreau sa ii reclam, vreau doar sa se afle d chestiile astea."
tu ai vrea să se dea curs unei anonime, aşa-i? nu ai vrea ca ei să cunoască că tu ai formulat plângere penală împotriva lor, că te-ar ejecta instantaneu. aşa - cu anonime - nu merge, şi va trebui să o laşi baltă.