Buna ziua,
Am cateva intrebari scurte. Poate cineva ma poate ajuta.
Daca contest in instanta concedierea pe motive disciplinare si pierd, voi fi obligat sa platesc si cheltuielile de judecata. Stiti cumva cam la cat se ridica?
Va fi necesar sa platesc si cheltuielile fimei cu avocatul?
Si in ipoteza in care voi castiga, care sunt daunele materiale / morale pe care le pot solicita? M-ar ajuta sa stiu ce daune ar fi considerate acceptabile de judecator pentru a o pune in balanta cu oferta facuta de angajator pentru incetarea pe cale amiabila.
Va multumesc.
contestare concediere disciplinara
da, vei plati cheltuielile de judecata.
acestea includ onorariul avocatului, expertize, experti parte, etc
nu se poate aprecia o suma, depinde de onorariul avocatului; instanta poate cenzura onorariul, dar nu o face decat la sume f mari;
expertii/expertizele nu cred sa depaseasca 2000 ron, dar nu poti sti niciodata ce mai apare;
daune morale nu castigi intr-o concediere "obisnuita" iar daune materiale=salariile pe durata procesului
acestea includ onorariul avocatului, expertize, experti parte, etc
nu se poate aprecia o suma, depinde de onorariul avocatului; instanta poate cenzura onorariul, dar nu o face decat la sume f mari;
expertii/expertizele nu cred sa depaseasca 2000 ron, dar nu poti sti niciodata ce mai apare;
daune morale nu castigi intr-o concediere "obisnuita" iar daune materiale=salariile pe durata procesului