CONTESTATIA LA TITLU

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
razman

Post by razman » 14 May 2009, 18:35

De ajutor la cautiune nici eu nu am auzit. Ce am vazut interesant, intr o incheiere a unei judecatorii, a fost stabilirea unei cautiuni de 500 lei (aia pt neevaluabile) pt debit spre suta de mii, invocand CEDO ce tot ne o trage pt taxe exorbitante. Nici sa ma f.... si nu o mai gasesc. Poate stiti voi de ea

razman

Post by razman » 14 May 2009, 20:14

Ai recurat sentinta?

demonica

Post by demonica » 14 May 2009, 20:18

pana acum n-am primit decat sentinta pentru ca mi s-a respins constituirea a 20% pe 503 si da am facut-o pentru celelalte nik inca
dar voi face recurs, apel si voi urma toate caile in tara pentru a gasi dreptatea.

razman

Post by razman » 15 May 2009, 08:06

Zi mi te rog, omu tau nu are nimic din imobilul asta executat silit?

ist314

Post by ist314 » 17 May 2009, 22:10

Cine a beneficiat de acel credit? "Debitorul" sau o alta persoana?

demonica

Post by demonica » 18 May 2009, 11:00

Razman - cum adica daca are ceva din imobil?

Ist314 - s-a garantat creditul acordat unei societati comerciale in care debitorul avea calitatea de asociat/administrator

razman

Post by razman » 18 May 2009, 11:15

Pai ma gandeam la un plan B, in sensul ca, sti tu, daca bunul e comun, trebiuie sa se ceara impartirea, pe care o sa o ceara omu, iar tu hop cu o cerere de interventie in care ceri constatarea nulitatii si l chemi pe berbecu de mandatar, caci asa separat ti am mai zis ca i inadmisibila in conditiile art.111, ca tu ai actiuni in realizare unde, respectand caracterul de subsidiaritate a actiunii in constatarea nulitatii o putei astfel cere, nu pe cale principala ca o sa zica Onorata niet.

demonica

Post by demonica » 20 May 2009, 18:57

Bunul e propriu deci ... n-are cine sa intervina.

Merci de postari n-am putut sa accesez forumul pentru ca am fost deconectata pentru neplata :-(

Post Reply