Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
-
kinga
Post
by kinga » 13 May 2009, 14:41
chiar la prima postare am scris clar "cu acceptu bancii"
banca are ipoteca...

-
razman
Post
by razman » 13 May 2009, 14:50
Scuze, eu eram in cap cu fierbanțala si n am mai citit restu

-
demonica
Post
by demonica » 13 May 2009, 19:20
Sfatul omului trecut prin kestii deastea. Dut-te la banca si pune pe tapet problema, fa o solicitare scrisa sa fie de acord cu cesionarea contractului - dar trebuie ca persoana in favoarea caruia se face cesionarea sa aiba si -sursele necesare pt a putea achita ratele, banca va dori sa evite sa constituie provizioane sa astepte pronuntarea falimentului, kestii deastea. Vorbeste cu seful de la credite sau chiar cu directorul bancii nu sta pana cand ofiterul de credite vorbeste cu conducerea.
Daca produsul bancar era achizitie locuinta administrator = locuinta de serviciu, inseamna ca banca finantatoare e Transilvania si e cam in groapa la momentuln actual. Trebuie sa cesionezi in fav unei firme atunci nu in favoarea unei persoane fizice.
Dupa ce ai reusit tranzactia, cere-ti singur falimentul si ai posibilitatea in prima faza sa propui si lichidatorul.
Succes cu cesiunea contractului de credit.
-
razman
Post
by razman » 13 May 2009, 19:31
Fratilor eu cred ca falimentul invocat de autor consta tocmai in faptul ca acesta nu si poate plati ratele, ce cesiune să facă, cu cine?, că de stia pe cineva cu lozanu ii cerea împrumut. Eu zic să mergi la bancă și să vezi de o reeșalonare a ratelor, ca pe criza asta, nu au nici un interes sa scoata la vanzare case.
-
kinga
Post
by kinga » 13 May 2009, 20:03
-
razman
Post
by razman » 13 May 2009, 20:11
[quote="kinga"]
solutia ar fi ca persoana juridica sa vanda casa cu acceptu bancii .. gasesti tu o persoana de incredere ..
macar de as fi singurul
-
kinga
Post
by kinga » 13 May 2009, 20:18
hei... am vorobit de simulatie nu??
si da.. tata, mama, sora, etccc ar trebui sa fie de incredere nu???
-
demonica
Post
by demonica » 13 May 2009, 20:24
Banca va fi de acord cu cesiunea contractului doar daca la data perfectarii actelor (in eventualiotatea aprobarii) este achitat debitul la zi. Astea sunt normele si exista si siguranta ca cel ce preia si i se deschide un credit nou porneste curat fara restante. La ce situatii critice sunt - rate si dobanzi restante cu lunile -pt care banca nu e interesata sa porneasca procedura de executare silita chiar prin propriul instrument - executorii bancari - va f in mod cert de acord cu cesiunea daca platile sunt la zi.
Totul e din experienta despre reguli bancare si legi va lamuresc cei pregatiti.
-
razman
Post
by razman » 13 May 2009, 20:26
Da kinka da vezi ce zice omu ca nu are bani de rate vreo un an. Nu inteleg oricum si siguranta lui ca dupa aia o sa i aiba. Deci si daca face simulatia lu peste, banii la banca tot trebe platiti, ca la fisc nu cred ca o avea vreun milion de plata la o firma auto si de banca l doare ca i casa in joc.
Cred nu stiu ce dracu sa zic asa la doua randuri ce le o scis
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests