INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
popflor
buna am si eu o antrebare .un prieten mia luat masina fra voia mea si a avut un acident distrugand masina an proportie de peste 60% si am ajuns la o antelegere cu el ca an tinp de o saptamana ami achita masina ca urmare nu am mai depus plangere anpotriva lui. ce ar fi cel mai bn sa fac daca nu ami despagubeste masina .
-
scar
daca nu ti despagubeste masina, nu poti sa i faci nimic.
Daca nu te despagubeste pe tine, il poti da in judecata si iti va trebui un avocat. Cand nu ti o va despagubi, intri si ne intrebi. Si noi iti vom spune atunci.
-
popflor
da cat tinp am la dispozitie pt a face o plangere penala anpotriva lui si pentru furt si distrugere
-
amitza
pentru distrugere plangerea trebuie introdusa in termen de 2 luni de la data cand ai cunoscut cine este autorul faptei-adica de la data cand ti a distrus-o in cazul tau, pentru furt poti sa faci in 10 ani, daca nu ma insel prea tare.
-
carmemel
ca sa fi sigur (in fine e oportita mai putin neacadenica, sa-i zic asa) ai putea face un act cu el in care sa recunoasca el ca are o datorie fata de tine(corespunzatoare evaluarii pagubelor la masina) si daca nu ti-o plateste il actionezi in instanta pe baza actului
spun din nou e mai putin academica
-
machedon
da la serviciul accidente circulatie cine s-a prezentat?

daca s-a prezentat cineva !!!

-
popflor
nu sa prezentat nimeni
-
machedon
esti in aer prietene !!!

-
popflor
poi dece ???? pt ca eu nu am vrut sa fac nici o plangere am vrut dor sa ma informez ce pot sa fac an cazul an care ajungem si la asta
si an cat tinp mai pot sa fac ceva si daca mai pot sa fac ceva pe cale legala
-
machedon
e caz de puscarie ce ai facut tu !!!, dar oricum nu fii suparat ca vei merge impreuna cu prietenul tau

-
agenda
asa machedon! trimite pe toti la inchisoare cu zambetul pe buze

merita