PROBA PSIHOLOGICA - INTERVIU

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Jimmy

Post by Jimmy » 01 May 2009, 07:47

sa traiesti.

scar

Post by scar » 01 May 2009, 17:07

unu la mana; superdiscutie
doi la mana: iar venisi Gavrile pe aci? parca plecasi cu scrisoare penibila.
Asa se face pe la Giurgiu? Acolo e atmosfera de mare angajament. Lume frustrata am vazut pe acolo.
Esti tare de tot. Fara tine, nu stiu ce ne am face. Si toate acestea pentru ca exista acea scrisoare si anumite sfaturi. Sfaturi pe care le intalnii si pe alte forumuri. Care mai de care.

Vad ca pentru tine totul e "floare la ureche", "mura in gura". Esti la mare inaltime cand dai sfaturi de genul acesta. Le zici asa, de parca ai avea niste milenii de experienta in spate.

Testul psihologic, in partea orala, ar trebui sa fie mai dur. Parere. Vazui niste lume, de ma "dor spatele". Se ruga lumea inainte de a intra, iar dupa ce iesea, comenta rau. De ce m-au intrebat fraierii aia nu stiu ce. Pe unii i-au tinut si cate 35-40 de min.

La partea medicala, la cardiologie iti pot gasi tot soiul de lucruri.

Pentru persoana insarcinata: nu au ce sa ti faca. Si daca iti fac, atunci le faci si tu lor.

Pentru cei cu boli cronice: nu au ce sa va faca. Ideea e ca daca le aveti, le duceti pe riscul vostru, ideea e sa nu dati vina pe sistem daca veti pati spre ex. o moarte. Nu are importanta daca suferiti cu saua, la mansarda sa nu aveti ceva.

In rest, Bine venisi Gavrile ca tare ne era dor! Era nevoie de putina personalitate si tupeu bazat.

Mai zi-ne si noua ceva de pe la INM. Una, alta. Sa cascam si noi gura.

Pai nu?

Pai da.

"Ce bine ar fi daca ai fi tu".

MedEx

Post by MedEx » 14 May 2009, 20:26

S-a afisat si rezultatul la reexaminarea psihologica: 5 respinsi...! E grav! Oare nu ar fi mai bine ca aceasta testare sa se dea inaintea testului grila de verificare a cunostintelor?

luc4s

Post by luc4s » 15 May 2009, 12:12

I-ar costa mult mai mult.
De fapt, ar costa mult mai mult pe candidati.
La ei ar fi deranjul mai mare.
Totusi, asa in neregula sa fie aia 5? :?
Imi suna putin a bataie de joc.
Sunt multi care se bucura enorm cand intra si acum sa le dea lovitura...

LAWGIVER

Post by LAWGIVER » 15 May 2009, 17:28

e bine ca a mai aerisit putin. si asa in ritmul in care CSM ul intelege sa permita aproape moca intrarea in magistratura, tagma magistratilor o sa ajunga vai de mama ei.

Post Reply