Buna, sunt noua pe acest site, va rog frumos sa ma ajutati daca puteti. In martie am depus actele de divort, azi am avut primul proces. In cerere am scris, ca doresc desfacerea casatoriei din vina ambelor parti, desi era doar din vina sotului, dar nu am vrut sa complic lucrurile. In plus am cerut incredintarea minorului la mine.
Problema mea este ca nu am momentan servici, deci nu am venituri, locuiesc la casa parinteasca de 5 luni impreuna cu copilul, separati de sot.
Azi la proces am aflat ca nici el nu mai este angajat.
Presedintele ne-a intrebat pe amandoi, daca avem servici, amandoi am declarat ca nu avem.
Urmeaza o ancheta, iar in 28 mai al doilea proces. Am intrebat ce fel de acnheta va fi, la domiciliul meu, dar a spus, ca nu, noi vom merge la as ancheta.
As vrea sa ma ajutati, ce fel de ancheta va fi, si daca va fi problema din cauza ca nici unul dintre noi nu are momentan loc de munca.
Mentionez ca sotul este de acord sa mi se incredinteze mie copilul.
Va rog mult ajutati-ma, va multumesc din suflet, astept raspuns de la persoane competente.
Intrebare
este vb de o ancheta sociala, in timpul careia persoanele care o efectueaza preciaza daca sunt intrunite conditii bune pt cresterea copilului, daca traieste intr-un cadru adecvat pt o dezvoltare buna, corespunzator varstei pe care o are, daca nici unul din parinti nu lucreaza se poate spune ca sunteti in conditii de egalitate(problema aparea daca sotul lucra si avea pretentii sa creasca pe copil, dar din cate spuneti nu este cazul)
puteti invoca si faptul ca este un avantaj faptul ca stati acasa si va puteti ocupa in mod suplimentar de copil( nu stiu ce varsta are) si ca in principiu pt moment va ajuta rudele ... sau asa ceva
nu cred sa fie probleme in incredintarea copilului
puteti invoca si faptul ca este un avantaj faptul ca stati acasa si va puteti ocupa in mod suplimentar de copil( nu stiu ce varsta are) si ca in principiu pt moment va ajuta rudele ... sau asa ceva
nu cred sa fie probleme in incredintarea copilului
Va multumesc mult pentru raspunsul rapid!
Deci nu va fi problema pana ce el este de acord sa ramana copilul la mine. Fetita are 5 ani. M-am speriat, pentru ca dupa proces m-a sunat sotul sa ma informeze ca ne poate lua autoritatea tutelara copilul pentru ca nu avem venituri. Daca el intre timp se angajeaza, dar nu cere custodia copilului, tot am sanse, asa am inteles eu. Totul depinde deci de el.
Va multumesc din suflet!
Deci nu va fi problema pana ce el este de acord sa ramana copilul la mine. Fetita are 5 ani. M-am speriat, pentru ca dupa proces m-a sunat sotul sa ma informeze ca ne poate lua autoritatea tutelara copilul pentru ca nu avem venituri. Daca el intre timp se angajeaza, dar nu cere custodia copilului, tot am sanse, asa am inteles eu. Totul depinde deci de el.
Va multumesc din suflet!
nu va ia nimeni copilul, (ca ar fi o sarcina in plus pt stat in primul rand), deci nici vb de asta, dar se vede la o ancheta sociala ca un copil e ingrijit ca e dezvoltat corespunzator varstei lui, e un avantaj ca sta cu bunicii si se poate dezvolta armonios, nu e problema ca nu lucrati, spuneti ca aveti de gand si cand vti lucra are cine sa aiba grija de el
in general copilul este dat mamei , mai ales daca e fetita
nu aveti de ce sa va faceti griji, nu fiti stresata e o procedura obisnuita
carmemel wrote:nu va ia nimeni copilul, (ca ar fi o sarcina in plus pt stat in primul rand), deci nici vb de asta, dar se vede la o ancheta sociala ca un copil e ingrijit ca e dezvoltat corespunzator varstei lui, e un avantaj ca sta cu bunicii si se poate dezvolta armonios, nu e problema ca nu lucrati, spuneti ca aveti de gand si cand vti lucra are cine sa aiba grija de el
Multumesc foarte foarte mult carmemel!!!!
M-am linistit si am sa ma folosesc de sfaturile primite de la dvs.
carmemel wrote:nu va ia nimeni copilul, (ca ar fi o sarcina in plus pt stat in primul rand), deci nici vb de asta, dar se vede la o ancheta sociala ca un copil e ingrijit ca e dezvoltat corespunzator varstei lui, e un avantaj ca sta cu bunicii si se poate dezvolta armonios, nu e problema ca nu lucrati, spuneti ca aveti de gand si cand vti lucra are cine sa aiba grija de el
Multumesc foarte foarte mult carmemel!!!!
M-am linistit si am sa ma folosesc de sfaturile primite de la dvs.