Cat se pirmeste despagubiri pt 70 zile de ingrijiri medicale

Discutii privind Dreptul Penal
kinga

Post by kinga » 26 Apr 2009, 12:54

agenda wrote:neinteresant...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D corect...

agenda

Post by agenda » 26 Apr 2009, 13:06

kinga wrote:
agenda wrote:neinteresant...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D corect...
yep :-D

gavril

Re: Cat se pirmeste despagubiri pt 70 zile de ingrijiri medi

Post by gavril » 26 Apr 2009, 13:34

wittmann wrote:
cazanoanar wrote:Buna seara!
Poate careva dintre voi sa ma ajute intr-o problema...Cam cat poti sa primesti despagubiri morale si materiale si de care or fi de la vinovat daca in urma unui accident ai suferit 70 zile de ingrijiri medicale.Precizez ca documente doveditoare nu prea avem deoarece atunci cand a avut loc accidentul nu ne-am gandit noi la procese si alte cele.Vroiam sanatate si nimic mai mult.As vrea o suma daca se poate.
Multumesc!
Pai ca sa raspunda cineva la intrebare, vreau doar sa zic ca in privinta daunelor morale nu exista un criteriu bine definit; cat priveste cele materiale ele vor fi acordate doar daca sunt dovedite pe baza de probe.
wittmann face pe interesantul sau pe interesatul :?:

gavril

Post by gavril » 26 Apr 2009, 13:36

agenda wrote:
kinga wrote:
observer wrote:Agenda de ce ti se pare interesant ca nu mai e interesant?
Tu chiar esti interesat sa stii ca de ce Agendei i se pare interesant ca nu mai este interesant???
yep...se pare ca pe observer chiar il intereseaza de ce mie mi se pare interesant ca nu mai intereseaza pe nimeni de ce este interesant ca gavril crede ca este interesant faptul ca pe johei il intereseaza faptul ca lui gavril i se pare interesant de ce il intereseaza pe observer de ce il intereseaza pe sile ce profesie exercita cazanoar care la randul sau este inconjurat de lucruri interesante...

interesant...
auzi, tu ai fi buna sa faci teste d-alea de logica pt. admitere :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 26 Apr 2009, 13:46

Gavril wrote:
agenda wrote:
kinga wrote: Tu chiar esti interesat sa stii ca de ce Agendei i se pare interesant ca nu mai este interesant???
yep...se pare ca pe observer chiar il intereseaza de ce mie mi se pare interesant ca nu mai intereseaza pe nimeni de ce este interesant ca gavril crede ca este interesant faptul ca pe johei il intereseaza faptul ca lui gavril i se pare interesant de ce il intereseaza pe observer de ce il intereseaza pe sile ce profesie exercita cazanoar care la randul sau este inconjurat de lucruri interesante...

interesant...
auzi, tu ai fi buna sa faci teste d-alea de logica pt. admitere :mrgreen:
hmmmm...foarte interesant... :mrgreen:

wittmann

Re: Cat se pirmeste despagubiri pt 70 zile de ingrijiri medi

Post by wittmann » 29 Apr 2009, 07:56

Gavril wrote:
wittmann face pe interesantul sau pe interesatul :?:
Gavril, imi cer scuze ca am intervenit in discutie. Mii de scuze...

Post Reply