POSIBIL CONCURS ADMITERE MAGISTRATURA OCT- NOV. 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
lollita

POSIBIL CONCURS ADMITERE MAGISTRATURA OCT- NOV. 2009

Post by lollita » 21 Apr 2009, 10:34

Am gasit un comunicat al CSM cu masuri propuse pt. acoperirea deficitului de personal din sistemul judiciar. Printre aceste masuri era si organizarea in octombrie - noiembrie 2009 a unui concurs pentru ocuparea a 120 posturi de judecator si procuror. Sper sa le fie de folos celor interesati:

http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/27_02 ... 242_ro.pdf

Cleopatra

Post by Cleopatra » 21 Apr 2009, 18:46

Pt mine o veste ca un cadouas de la iepurasul de Pasti. Multumesc frumos. :floare:

lollita

Post by lollita » 22 Apr 2009, 08:13

Cu placere si mult succes! Sa speram ca propunerea va fi aprobata. :cafea:

observer

Post by observer » 22 Apr 2009, 09:38

Va fi examen in toamna. Asa ca spor la pedalat.

MedEx

Post by MedEx » 22 Apr 2009, 18:17

Eu inca sunt in depresie ca nu am luat la ultimul examen! Si dupa ce ca nu am luat am mai luat si o nota de tot r........ pentru mine!
Nici nu mai indraznesc sa ridic privirea de jos..! :oops:

agenda

Post by agenda » 22 Apr 2009, 19:20

MedEx wrote:Eu inca sunt in depresie ca nu am luat la ultimul examen! Si dupa ce ca nu am luat am mai luat si o nota de tot r........ pentru mine!
Nici nu mai indraznesc sa ridic privirea de jos..! :oops:

lasa prostiile si pune mana pe carte! :razz:

MedEx

Post by MedEx » 22 Apr 2009, 19:44

Ai perfecta dreptate! Multumesc mult! Oricum de la fiecare examen am invatat foarte multe! Abia de la examenul din martie am reusit sa-mi disciplinez emotiile. Deci un pas inainte! Acum totul este sa retin cat mai multe din teorie...! Trebuie sa pot.... la scoala am fost premianta ce naiba doar nu m-am scantit ... :grin:

agenda

Post by agenda » 22 Apr 2009, 20:02

evident ca poti! succes si la treaba :floare:

SAM24

Post by SAM24 » 23 Apr 2009, 13:21

agenda wrote:evident ca poti! succes si la treaba :floare:
Voi ce faceti daca se adopta noile coduri pana la urmatorul examen?

agenda

Post by agenda » 23 Apr 2009, 16:23

oups! era pt SAM... :mrgreen:

si eu care credeam ca e din cauza avatarului...... :(

kinga

Post by kinga » 23 Apr 2009, 17:02

agenda wrote:oups! era pt SAM... :mrgreen:

si eu care credeam ca e din cauza avatarului...... :(
avatarul e superb.. ti-am mai zas... :lol: :lol:

si da.. era pentru Sam.. :mrgreen: :mrgreen:

giovanni

Post by giovanni » 24 Apr 2009, 08:19

Va fi examen in toamna, asa pe la sfarsitul ei, si nu, nu se va da din noile coduri. Cel devreme in 2011 va fi examen pe codurile noi. Dar posibil nici atunci. Va fi un an parca de la momentul publicarii pana vor intra in vigoare. Dar sa vad eu publicarea in M. Of.
N-are statu bani de judecatori de camera preliminara ori de judecatori cu libertatile. Aiurea. De fapt, nici nu sunt suficienti magistrati in sistem ca sa se umple astfel de goluri.

gavril

Post by gavril » 24 Apr 2009, 10:46

na vrajeala! nu vedem coduri noi in vigoare prea curand. eu sunt sceptic si cu 2011.

baga CSM-ul concursuri pe post in banda rulanta.
dar ce zic eu? lasa-i sa bage... asa am si eu sansa un pic mai tarziu sa sar peste o parte din stagiatura si examenul de definitivat :D

Generalul

Post by Generalul » 25 Apr 2009, 09:05

Va fi in toamna, dar nu pe la sfarsitul ei, ci chiar in octombrie .... sursa sigura!

precious

Post by precious » 15 Aug 2009, 14:41

Salutare, vad ca majoritatea sunteti interesati de magistratura...intrebarea mea este sunteti doar licentiati ca si mine sau aveti experienta in domenilul juridic...intreb pentru ca nu prea inteleg care este diferenta??? Odata pe an este posibila inscrierea pentru simpli licentiati si de mai multe ori pe an pentru cei cu experienta, sau cum??? cineva sa ma lumineze... va rog... :roll: :roll: :roll:

Post Reply