Atacare proces verbal

Discutii privind procedura civila
Post Reply
mtcrzy

Atacare proces verbal

Post by mtcrzy » 28 Oct 2008, 12:56

Buna ziua! Pot ataca un proces verbal intocmit de un agent de circulatie, in situatia in care scrisul nu se intelege? Mentionez ca am primit o copie a procesului verbal si scrisul este foarte sters, numele agentului si fapta nu se inteleg.

Va multumesc!

Saint-ex

Post by Saint-ex » 28 Oct 2008, 13:02

În situaţia în care ai semnat P.V. întocmit de către agentul de circulaţie, înseamnă că ai luat cunoştinţă de conţinutul acestuia, deci, în consecinţă, nu îl poţi ataca ptr. acest motiv.
Semnarea unui proces verbal, indiferent de natura acestuia, reprezintă o manifestare de voinţă, care nu poate fi înlăturată decât ptr. vicii de consimţământ, lucru care nu cred că se poate invoca în cazul de faţă.
Cu stimă.

mtcrzy

Post by mtcrzy » 28 Oct 2008, 13:06

Multumesc pentru raspunsul prompt.

Daca nu cunosc numele agentului care a intocmit procesul verbal si nici sectia la care acesta lucreaza cum pot face contestatie? In pv scrie ca am trecut pe culoarea galbena a semaforului,insa din pozitia agentului aflat perpendicular cu directia semaforului si la o distanta de aproximativ 30m nu putea observa culoarea galben.

paisie

Post by paisie » 28 Oct 2008, 19:36

contestatie faci la nr de proces verbal si soliciti instantei sa puna in vedere intimatei in speta politia rutiera sa depuna la dosar o copie lizibila dupa procesul verbal.

juristmarius

Post by juristmarius » 04 Apr 2009, 15:08

plangerea imoptriva p.v. se face la judecatoria de pe raza loc respective in termenul legal 15 zile

Post Reply