faza de cercetare penala
faza de cercetare penala
Va rog frumos sa ma informati si pe mine intr-o problema. Autorul accidentului in care tatal meu a fost ucis pe trecerea de pietoni a fost audiat recent la sectia de cercetari penale a politiei. Am inteles ca si-a schimbat declaratia fata de cea initiala din ziua accidentului, sustinand acum ca tata nu era pe trecere. E posibil asa ceva? Noi avem martori - colegi de serviciu ai tatalui meu cu care iesea atunci de la slujba - care ne-au povestit ce s-a intamplat de fapt. Cum se poate sa schimbi o declaratie cu 180 de grade acum? Ce urmeaza acum pentru noi? Mentionez ca ne constituim parte civila in procesul care va avea loc - CAND? Ce etape mai trebuie parcurse? Cat mai dureaza toate astea? Ce urmeaza dupa cercetarea penala de la politie? Va rog, ajutati-ma!
va puteti constitui parte civila pana cand ajunge dosarul de urmarire penala in instanta si in fata instantei pana cand se citeste actul prin care inculpatul e trimis in judecata.
Toeretic organul de urmarire penala cat si instanta au obligatia sa va puna in vedere ca aveti dreptul sa va constituiti parte civila
Toeretic organul de urmarire penala cat si instanta au obligatia sa va puna in vedere ca aveti dreptul sa va constituiti parte civila