ORDONANTA CAT E DE SIGURA?
ORDONANTA CAT E DE SIGURA?
Am auzit din o multime de cazuri ca atunci cand cineva obtine o ordonanta presedintiala nu e chiar sigur ca va putea tine copilul pe toata perioada divortului.Adica desi are ordonanta o mama de minor au fost o gramada de cazuri in care tatal din disperare a luat copilul refuzand sa-l mai redea mamei pe toata perioada divortului.Este si cazul meu si anume: mama a obtinut incredintare temporara a fiului meu in varsta de 3 ani printr-o oadonanta pressedintiala.Fara probe si fara motive intemeiate.Se pronuc niste grave incalcari ale legii. In fine ce ma intereseaza e3 ce se poate intampla daca dupa recursul meu nu se suspenda ordonanta si eu iau micutul la mine avand in vedere ca ulterior pot demonstra cu martori si inscrisuri conditiile total inadecvate in care e tinut copilul. Va rog ajutati-ma.
Ordonanta presedintiala este o hotarare judecatoreasca daca va impotriviti executarii unei hot. jud. sunteti pasibili de inchisoare, deoarece situatia expusa mai sus reprezinta elementel constitutive ale unei infractiuni.
Acele probe pe care le detineti administratile in procesul de divort, deoarece ordonanta presedintiala nu are autoritate de lucru judecat in procesul cu privire la fondul raportului juridic dedus judecatii.
Adica in procesul de divort daca aveti probe solide puteti sa obtineti incredintarea minorului.
Un alt aspect in recurs nu mai puteti ADMINISTRA ACELE PROBE DE CARE VORBITI, deoarece in recurs instanta analizeaza legalitatea hot. jud.
Acele probe pe care le detineti administratile in procesul de divort, deoarece ordonanta presedintiala nu are autoritate de lucru judecat in procesul cu privire la fondul raportului juridic dedus judecatii.
Adica in procesul de divort daca aveti probe solide puteti sa obtineti incredintarea minorului.
Un alt aspect in recurs nu mai puteti ADMINISTRA ACELE PROBE DE CARE VORBITI, deoarece in recurs instanta analizeaza legalitatea hot. jud.