sanctiune

Discutii privind procedura penala
NesCafe

Post by NesCafe » 21 Nov 2008, 21:11

:grin: ignite ar trebui sa fie sanctionat

ignite

Post by ignite » 21 Nov 2008, 23:25

BAI NESCAFE...TU ESTI IMPOSIBIL DE PROST, ESTI VAI DE CAPUL TAU...LAS O MOALE CU ROCK UL CA NU TINE...LA FATA AIA A TA.

DE CE MA FACI MA DUR? CA ESTI TU PROST?

BAI, TU NU AI CE CAUTA PE ASTFEL DE FORUMURI...PENTRU SIMPLUL MOTIV CA NU STII ABSOLUT NIMIC...AI TERMINAT PE LA VREO PARTICULARA...PE NASPA...ESTI VARZA...

TU NU FACI DECAT PREZENTA PE AICI...NU POSTEZI ABSOLUT NIMIC INTERESANT...DAI SI TU CU CAFEAUA VIRTUALA...ESTI UN PROST VIRTUAL

CINE ITI CITESTE MESAJELE STIE CE SPUN...SI CHIAR DACA NU TI O SPUN IN FATA...CREDE MA CA STIU SI EI CINE E NESCAFE

Bai NESCAFE, tu esti unul dintre cei mai prosti, cei mai slabi forumisti care au terminat dreptul de pe toate forumurile posibile...

Ti s a mai spus...si de catre altii ca esti un intelectual subtire...dar e prea mult spus pentru tine. Tu esti mama analfabetilor Esti pe langa bai frate...

ORICINE ITI CITESTE MESAJELE POATE OBSERVA EXTREM DE USOR CAT DE MULT TE DUCE PE TINE MINTEA. AM INTELES CA ESTI AVOCAT STAGIAR...AI DAT BANI BA CA SA INTRI ACOLO, CA SA TE BAGE SI PE TINE CINEVA IN SEAMA. SPUNE TU CA NU...

CUM SPUNEAM, TU SPUI CA MESAJELE MELE SUNT DE RAHAT. EU PRIMESC MESAJE PE PRIVAT DE LA OAMENI, UNELE SUNT INTREBARI, ALTELE SUNT MULTUMIRI...VREI SA TI LE ARAT?

MESAJELE TALE SUNT DE RAHAT...ADICA TU NU AI NICI UN TIP DE MESAJ. TU DOAR PRIVESTI, CITESTI SI TU CE SPUN ALTII...SI TE BAGI IN SEAMA...MAI OFERI SI TU CATE O CAFEA VIRTUALA...MAI ALES LA FETE...CRED CA ESTI VARZA SI LA CAPITOLUL ASTA, NU?

SPER CA INTR O ZI SA NE INTALNIM...FATA IN FATA...CA TOT ITI PUI TU MOACA PE TOATE GARDURILE...CA CINE? HAI SA ITI SPUN EU: CA PROSTII...PAI NU? PAI DA.

VREI SA ITI POSTEZ ULTIMELE 30 - 40 DE MESAJE CA SA VADA SI LUMEA CINE ESTI TU?

BAI BAIATULE...ESTI TOTAL PE LANGA...

ESTI UN PUPINCURIST IEFTIN...TI AM SPUS DE BAGI IN SEAMA, PRIN CAP ITI BATE VANTUL...

Sunt putini ca tine pe forumurile juridice...si sunt foarte serios cand spun asta.

Ai vrea tu sa ai mesajele mele...asa cum sunt ele...de rahat....daca ale mele sunt de rahat...ale tale cum sunt bai analfabetule?

Te ai bagat in alt loc unde nu ti fierbe oala...bai tampule...oameni cu cap se mai si cearta se mai si impaca...dar tu esti prea obtuz ca sa vezi asta...te ai bagat ultima oara intre mine si mazgalici...exact ca un fraier...
eu am rezolvat cu mazgalici ... si ea cu mine...acum suntem ok.

BAI BAIATULE TU TE AI BAGAT CA MUSCA...DE FIECARE DATA...PE TINE NU TE BAGA NIMENI IN SEAMA...ESTI VAI DE CAPUL TAU. TU CREZI CA EU SI CU SAINT EX SUNTEM SINGURII CARE TE AU BUNGHIT? SUNT O GRAMADA CARE ISI DAU SEAMA CINE ESTI TU...

STAI LINISTIT CA DACA E SA MA SANCTIONEZE CINEVA...EU SCRIU PE RISCUL MEU. IMI ASUM ABSOLUT TOTUL. E PE RISCUL MEU...EU AM RESPONSABILITATEA A CEEA CE SCRIU...EU NU TIN BA ATAT DE MULT SA STAU CA PUPAZOIU PE UN FORUM CA SA MA BAG IN SEAMA...PROSTUL PAMANTULUI... RAHAT BOLNAV, RAHAT CU OCHI CE ESTI.
BAI TI AI UITAT FRACUL LA AMANET? IA TI BA FRACUL CA SA PARI MAI INTELIGENT.

TU AI IMPRESIA CA CEI CARE ADMINISTREAZA FORUMUL SUNT CA TINE? CREZI CA AU GANDIRE SCURTA BA?

MA DOARE IN COT DACA SUNT SANCTIONAT DIN CAUZA UNOR CRETINI CA TINE.

TU TREBUIE SA MAI CITESTI NISTE KILOMETRI DE CARTI CA SA AI CE DISCUTA CU MINE SI CU CEILALTI DE PE FORUM. TINE MINTE...ESTI CEL MAI SLAB POSIBIL...

IA SA VEDEM CE SCRII TU ...INTELECTUALULE ... CARE ESTI...ANALFABET VAI MAMA TA...

DE ACUM INCOLO SUNT CU OCHII PE TINE...SA VEDEM CATE CAFELE MAI DAI TU SI CATE PUPATURI IN DOS PRESTEZI...

HAI! START! DAI DRUMUL!

BAGA CAFELE! CA ALTCEVA NU STII...

mazgalici

Post by mazgalici » 22 Nov 2008, 10:21

Iar va balacariti, mai baieti?Ce aveti de impartit? S-a umflat tarateann voi?
Din partea mea, rupeti camasile de pe voi, dati-va dintii jos, numan nu ma tarati si pe mine in noroiul vostru, ca nu vreau sa imi murdaresc blana.
Cand am avut ceva de impartit cu cineva, (desi nu mi-a facut nimic personal sarmanul KDCYES ), am facut-o pe "mustatile" mele, asa ca nu ma mai amintiti, ca nu e lupta mea asta.

Dar daca ma lasati, tai bilete la intrare.
Oooops! Tocmai am comis-o. V-am instigat la o incaierare virtuala. Am nevoie urgenta de un avocaaaatt. Oare unde gasesc unul :roll: ?

Saint-ex

Post by Saint-ex » 22 Nov 2008, 12:54

Aşa cum spuneam într-un mesaj anterior, adresat celui "nebăut pe stomacul gol", revin cu acelaşi proverb referitor la schimbarea părului şi a năravului.
Acest băieţaş se crede chiar imortant, tocmai de aceea nu trebuie să-i acordăm atâta atenţie.
IGNITE!!!
Văd că te-ai enervat rău de tot pe CAPABIL!
Nu cred că trebuie acordată decât o atenţie de complezenţă, altfel, îţi faci singur rău.
Apropos de proverbe, ştii că sunt anumite categorii de oameni cu care e bine să nu te pui, ci să-i eviţi elegant.
Tot ca o vorbă, cică cea mai mare palmă pe care i-o dai unui om, este să nu-l bagi î seamă.
O zi bună tuturor.

ignite

Post by ignite » 22 Nov 2008, 13:12

Tu ai dreptate Saint ex, dar asta e prea...cineva trebuie sa... ii spuna care e realitatea...pana o ia ca atare.

agenda

Post by agenda » 24 Mar 2009, 16:46

bobocel wrote:
IGNITE wrote:Mars! Sictir! usi! uss! mars in...! Treci in oala! Roiu! Valea! Toate sunt bune pentru boboceii umani tampiti.
numai de atata esti capabil domnule "avocat" ? credeam ca poti mai mult :mrgreen:
m-am referit la semnatura cu tortura, n-am stiut ca ti-ai schimbat-o. in rest, d-asta a ajuns forumul cum a ajuns, din cauza unor ... paraziti :bye:
si de bobocel s-a luat! :(

gata. nu mai comentez pe subiect.

Post Reply