ajutor ptr o oaie ratacita
ajutor ptr o oaie ratacita
Buna,anul asta imi dau licenta si sunt mai mult decat dezorientata. Vreau foarte mult sa dau in Barou dupa,dar nu am foarte multe informatii;am intrebat in stanga in dreapta dar toti dau din umeri nestiutori sau pur si simplu nu vor sa spuna(am mai intalnit). Va rog din suflet,daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,informatii;despre admitere,stagiatura,am inteles ca pentru a intra la un avocat trebuie sa ai pile sau bani pentru anl plati (nu imi permit si parintii mei sunt oameni de conditie modesta) orice legat de subiect ar fi binevenit. Multumesc mult !
Doamne ajuta ! facultate ca asta ca puscaria
nu am vazut,parca altele sunt mai de bun simt,dar eu copil prost cum eram na,mina trebuit drept
multumesc frumos pentru raspuns. Oricum orice informatie in plus e binevenita,cum suntem studenti tendinta e sa nu ne bage nimeni in seama daca nu vede sacosa...offf !

Daca nu ai invatat pana acum in facultate sa nu iti faci iluzii ca vei intra!!
Sa nu crezi ca vei putea asimila civil, poc. civila, penal, proc penal in 3 ori 4 luni de invatat - vei ajunge la nebuni. Acum pt aceste examene trebuie doar sa repeti ce ai invata in facultate - mai precis sa aprofundezi ceea ce ai invat in facultate, acum este momentul sa inveti dupa tratate.
Daca nu ai relatii ori pile trebuie ca lucrarile tale sa fie de 10, si vei intra nu este IMPOSIBIL, nimic nu este IMPOSIBIL.
Sa nu crezi ca vei putea asimila civil, poc. civila, penal, proc penal in 3 ori 4 luni de invatat - vei ajunge la nebuni. Acum pt aceste examene trebuie doar sa repeti ce ai invata in facultate - mai precis sa aprofundezi ceea ce ai invat in facultate, acum este momentul sa inveti dupa tratate.
Daca nu ai relatii ori pile trebuie ca lucrarile tale sa fie de 10, si vei intra nu este IMPOSIBIL, nimic nu este IMPOSIBIL.