CIM cu timp partial

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
maripe

CIM cu timp partial

Post by maripe » 23 Feb 2009, 19:11

Buna ,

La unitate avem o angajata cu CIM norma intreaga, 8 ore,care mai are in aceeasi unitate inca un CIM cu timp partial,2 ore/zi , dupa terminarea programului normal de lucru, pe durata determinata pana la intoarcerea titularei postului ( titulara postului a avut CIM suspendat ptr crestere copil pana la varsta de 2 ani, suspendare care inceteaza la 1 martie 2009 si care intre timp a mai nascut un copil si probabil va cere suspendarea cim ului ).
Conform codului muncii CIM ul pe durata determinata poate fi incheiat numai pe 24 luni.
in conditiile in care titulara postului cere suspendarea CIM ului si in conditiile in care avem nevoie de personal pe acel post care ar fi posibilitatile de prelungire a cim ului cu timp partial, pe durata determinata pana la incetarea motivelor ce au determinat suspendarea cim ului salariatului titular?

Multumesc.

kinga

Post by kinga » 23 Feb 2009, 21:10

hmmm
solutie neortodoxa..
reactivezi postul titularei .. la incetare CIC macar pentru o saptamana.. desfaci CIM loctiitor... dupa care suspenzi iar.... si reangajezi...
stiu .. la prima vedere o gramada de hartogarii.... dar .. ai respectat codu

si asa.... incepe un alt termen de 24 luni.. :razz: :razz: :razz:

Decebalus

Post by Decebalus » 24 Feb 2009, 17:47

kinga wrote:hmmm
solutie neortodoxa..
reactivezi postul titularei .. la incetare CIC macar pentru o saptamana.. desfaci CIM loctiitor... dupa care suspenzi iar.... si reangajezi...
stiu .. la prima vedere o gramada de hartogarii.... dar .. ai respectat codu

si asa.... incepe un alt termen de 24 luni.. :razz: :razz: :razz:
intr-adevar o solutie neotodoxa, dar alta nu-mi vine in minte nici mie.

Daca citeste cineva de la ITM :grin: :grin: :mrgreen:

Post Reply