Buna ziua! Va rog din suflet daca ma puteti ajuta pentru a gasi o cale de a iesi din aceasta situatie.Am avut o relatie de concubinaj care a durat 4 luni, mai exact din martie 2008 pana pe 7 iulie 2008 cand ne-am casatorit.Aceasta casatorie a durat 2 luni,pana pe 7 septembrie 2008,cand ne-am despartit in fapt.Am bagat divort in octombrie si mi s-a dat termen in noiembrie, am avut doua infatisari si la a doua s-a incheiat procesul eu avand castig de cauza,tin sa mentionez ca paratul nu s-a prezentat la nici o infatisare.De cand a avut loc prima infatisare si pana in prezent sunt amenintata,atat eu cat si familia mea,cu moartea,mi-a incendiat masina;unui coleg de facultate,caruia eu i-am cerut ajutorul fiind de nenumarate ori agresata pe strada,atat de fostul sot cat si diversii prieteni in compania carora esta tot timpul,i-a spart parbrizul masinii.In fiecare noapte parcheaza masina la geamul meu,eu stand la parter,tureaza motorul,claxoneaza,face scandal,i-ar politia si nu numai radica din umeri.Iar acum a facut apel.M-a amenintat de la bun inceput ca va lungi procesul de divort cat va putea numai ca sa ma plimbe prin tribunal.Ce posibilitati am sa scap de fostul sot si sa termin acest proces de divort,pentru ca,repet,au fost 2 luni de casatorie din care nu au rezultat copii si nici bunuri in comun nu avem,deci nu poate fi vorba de partaj.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta, cum as putea sa rezolv aceasta problema pe cai judecatoresti,pentru ca de 4 luni traiesc o adevarata teroare,atat eu cat si familia mea si vecinii.
Multumesc anticipat!
vreau sa divortez
De divortat vei divorta oricum! Char daca a facut apel daca tu nu vrei sa traiesti cu el instanta va lua in consideratie cele spuse de tine. ar fi bine ca in apel sa mai vii cu un martor pentru completarea probatoriului care sa spuna tot ce ai scris tu aici pe forum. De exemplu colegul care te-a ajutat sa vina sa spuna ca ti-a incendiat masina , ca e violent cu tine ca.......
In paralel fa plangere, nu la politie ci la procuratura. Acolo o sa ti se dea un numar de inregistrare la plangere si cere sa fie urmarit pentru distrugere.
Abia atunci procurorul va trimite dosarul la politia judiciara care se ocupa de astfel de fapte si in mod sigur isi vor face datoria!
Acesta este sfatul meu!
P.S. Eventual pana se termina totul stai cu parintii.
In paralel fa plangere, nu la politie ci la procuratura. Acolo o sa ti se dea un numar de inregistrare la plangere si cere sa fie urmarit pentru distrugere.
Abia atunci procurorul va trimite dosarul la politia judiciara care se ocupa de astfel de fapte si in mod sigur isi vor face datoria!
Acesta este sfatul meu!
P.S. Eventual pana se termina totul stai cu parintii.
Buna ziua!Multumesc pentru raspuns.Pe 30 noiembrie anul trecut,cand fostul sot mi-a incendiat autoturismul,am facut plangere la politie si s-a facut un dosar,cel care se ocupa de acest dosar mi-a spus ca ma va contacta telefonic pentru a ma audia,ca il va audia si pe fostul sot...dar nu s-a facut nimic.In urma plangerii pe care o fac la procuratura,se va face un alt dosar?sau se va alatura celui existent deja?
Pot obtine pe cale judecatoreasca,ca acest individ sa nu se mai apropie de mine si de zona in care locuiesc pe o anumita raza?Daca da,va rog spuneti-mi cum trebuie sa procedez.Va multumesc mult!
Pot obtine pe cale judecatoreasca,ca acest individ sa nu se mai apropie de mine si de zona in care locuiesc pe o anumita raza?Daca da,va rog spuneti-mi cum trebuie sa procedez.Va multumesc mult!
Va rog din suflet ajutati-ma,nu stiu unde sa ma mai duc si ce sa fac.Vreau sa-l acuz pe fostul sot de calomnie fiindca a postat pe internet fotografia mea si un comentariu in care spune ca am sida,ca sunt in conflict cu tiganii si ca aceia mi-au dat foc la masina si ma terorizeaza dar,am martorii vecinii ca el vine zi de zi si noapte de noapte cu masina si face aceste lucruri iar,dosarul pentru masina se afla in curs,la politie si el este singurul suspect,dar sustin dansii ca nu au probe fiindca nu a fost vazut de nimeni.Ce trebuie sa fac?Va rog din suflet ajutati-ma,sunt disperata nu stiu ce sa fac!
plangerea pentru aceeasi fapta sau in legatura cu aceeasi fapta...va avea acelasi nr. , adica v a ajunge la acelasi dosar.denisa wrote:Buna ziua!Multumesc pentru raspuns.Pe 30 noiembrie anul trecut,cand fostul sot mi-a incendiat autoturismul,am facut plangere la politie si s-a facut un dosar,cel care se ocupa de acest dosar mi-a spus ca ma va contacta telefonic pentru a ma audia,ca il va audia si pe fostul sot...dar nu s-a facut nimic.In urma plangerii pe care o fac la procuratura,se va face un alt dosar?sau se va alatura celui existent deja?
daca spuneti ca politistii nu misca nimic...faceti plangere la procurorul care supravegheaza pricina...mergeti si faceti scandal...pentru ca nu este normal...faceti memorii peste memorii..pentru ca trebuiau sa il audieze pe suspect.