salut
am si eu o problema
sunt in litigiu cu fostul angajator pt concediere, am pierdut procesul, sentinta s-a dat pe 17.10.2008.
azi am aflat(avocata mea s-a dus la registratura, arhiva...) ca cererea mi-a fost trimisa in data de 5.12.2008, desi eu nu am primit nimic in cutia postala.
cele 15 zile in care puteam face recurs s-au scurs iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu am primit nici o hotarare
ma puteti ajuta? se mai poate face recurs?
nu am primit hotararea
Hmmm, buna avocata ai avut...sau ma rog, inca ai!
Dupa ce ca nu s-a descurcat la fond...nu este in stare nici sa verifice la arhiva dosarul si sa vada daca comunicarea sentintei s-a facut sau nu corect!
Pai vezi si tu (sau avocata aia tare) daca nu s-a efectuat comunicarea corect sau...mai stiu eu ce s-a intamplat si nu a ajuns sentinta la adresa ta, fa cerere de eliberare a sentintei si apoi recurs cu repunere in termen.
Vezi ca termenul curge de cand ai facut cererea de copii dupa sentinta, adica din acel moment ai 15 zile sa faci ceva.
Vez si art. 103 si urm. din Codul de procedura civila.
Dupa ce ca nu s-a descurcat la fond...nu este in stare nici sa verifice la arhiva dosarul si sa vada daca comunicarea sentintei s-a facut sau nu corect!
Pai vezi si tu (sau avocata aia tare) daca nu s-a efectuat comunicarea corect sau...mai stiu eu ce s-a intamplat si nu a ajuns sentinta la adresa ta, fa cerere de eliberare a sentintei si apoi recurs cu repunere in termen.
Vezi ca termenul curge de cand ai facut cererea de copii dupa sentinta, adica din acel moment ai 15 zile sa faci ceva.
Vez si art. 103 si urm. din Codul de procedura civila.