Complicitate la furt
Complicitate la furt
Acum 2luni doi cunoscuti au venit si au furat din magazin in valoare de 9 milioane.Eu am fost de servici in acel magazin fiind agent de paza.Au iesit din magazin si in timp ce stateau in fata magazinului a venit politia si lea confiscat ce au furat returnind magazinului produsele furate.Au fost dusi la politie pentru declaratie.Au declarat ca eu iam chemat sa fure.
Pe mine ma chemat la politie dupa doua zile si mau pus sa dau si eu o declaratie.Fiind amenintat cu bataia am declarat ca am fost complice cu ei.
Daca ma mai cheama pot sa imi schimb declaratia?Poate mai bine sa vin cu un advocat?Ce mi se poate intimpla?Lor lea spus ca le da o amenda administrativa.Poate ia mintit.Unul dintre ei a mai avut probleme cu politia.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Pe mine ma chemat la politie dupa doua zile si mau pus sa dau si eu o declaratie.Fiind amenintat cu bataia am declarat ca am fost complice cu ei.
Daca ma mai cheama pot sa imi schimb declaratia?Poate mai bine sa vin cu un advocat?Ce mi se poate intimpla?Lor lea spus ca le da o amenda administrativa.Poate ia mintit.Unul dintre ei a mai avut probleme cu politia.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
ai dat doar o declaratie scrisa de tine, sau a scris si gaborul aceeasi declaratie pe un formular, pe care tu ai semnat-o? In cazul ultimei variante inseamna ca s-a incepu urmarirea penala impotriva ta, si nu poti sa stii care va fi solutia: amenda administrativa, respectiv 18 ind.1 sau trimitere in judecata. impresioneaza pozitiv gaborul si procurorul, poate ai noroc
In primul rand daca UP s.ar fi inceput impotriva tah ar fi trebuit sa faca un proces verbal prin care sa.ti aduca la cunoshtintza invinuiea shi incadrarea juridica a faptei,pv pe care tbea sa.l semnezi.Tu daca eshti invinuit ai voie sa.ti schimbi declaratia...dar daca eshti martor ...at nu pt ca s.ar considera marturie mincinoasa.asha ca intereseaza.te in ce calitate te afli.Si daca s.a inceput UP shi nu ti s.a adus la cunoshtintza faptul acesta ...ar trebi sa faci apel.
M-ai putea ajuta, te rog, cu traducerea acestui text?Shoto wrote:Ce itzi recomand e sa.ti angajezi un avocat, ca u in materie de penal eshti PAAAAAAF,daca intrebi u la cine sa faci apel???U credeai ca.tzi zic sa apelezi pe la prim.ministru???:))...hai ca eshti simpatic...ink odatn itzi zic sa.tzi angajezi un avocat.