Am si eu o nedumerire...parintii sunt divortati de 8 ani, tatal nu a platit pensia alimentara deloc, recent, mama i-a pus poprire pe salar pe ultimii trei ani si nu pe toata perioada. ( asa a saftuit-o executorul)
In sentinta scrie ca pensia de intretinere se plateste de la data introducerii actiunii....
Obligatia de intretinere - pensia alimentara se prescrie? Eu stiu ca nu....
obligatia de intretinere
si cum ai putea sa argumentezi raspunsul tau scurt "da" ....
obligatia de intretinere este totusi o obligatie legala, nu poti renunta la capatul de cerere privind obligarea paratului la plata pensiei alimentare, poti renunta la poprirea care se pune de instanta, eventual, dar e o obligatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si de ce sa se prescrie? daca mama nu a stiut nimic de parat in toti acesti 8 ani si acum a aflat...nu ar fi corect sa se prescrie.
obligatia de intretinere este totusi o obligatie legala, nu poti renunta la capatul de cerere privind obligarea paratului la plata pensiei alimentare, poti renunta la poprirea care se pune de instanta, eventual, dar e o obligatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si de ce sa se prescrie? daca mama nu a stiut nimic de parat in toti acesti 8 ani si acum a aflat...nu ar fi corect sa se prescrie.