cum sa-mi pastrez numele

Familiei
Post Reply
selena

cum sa-mi pastrez numele

Post by selena » 06 Jan 2009, 13:35

Cum sa-mi pasrez numele de casatorie daca fostul sot imi spune ca e de acord dar nu se prezinta la proces iar copilul minor( 15 ani) nu doreste schimbarea de jena colegilor de clasa, pot prezenta in instanta o cerere notariala data de fostul sot ca proba de acordul acestiua?

MedEx

Post by MedEx » 06 Jan 2009, 14:03

Puteti prezenta declaratie notariala data de sot cu privire la acest aspect.

ignite

Post by ignite » 06 Jan 2009, 15:40

copilul isi va pastra numele dobandit de la tata indiferent de situatia ta

selena

buna ziua!

Post by selena » 07 Jan 2009, 11:06

multumesc de raspuns am sa incerc sa iau aceasta declaratie notariala si sper ca de data aceasta sa pot divorta daca el nu se prezinta avand in vedere ca suntem despartiti de 7 ani in fapt.

jojo

Post by jojo » 09 Jan 2009, 11:00

Nu mai pierde timp si bani la notar, fa o intampinare in numele paratului prin care acesta arata ca este de acord cu toate petitele cererii tale si gata.
In caz ca nu doreste sa mearga la instanta, trimite prin posta.

MedEx

Post by MedEx » 09 Jan 2009, 17:55

selena nu este avocat si nu poate face o intampinare. Ea are nevoie de o declaratie notariala din partea sotului pentru a-si pastra numele.Sotul nu are avocat.Nu mai da indrumari gresite!

jojo

Post by jojo » 09 Jan 2009, 19:42

Scuze pentru mesaj incomplet, am gandit ca se intelege.
JOJO wrote: fa o intampinare in numele paratului prin care acesta arata ca este de acord cu toate petitele cererii tale
pe care o semneaza el, fireste.
Bun asa medex? :lol:

kinga

Post by kinga » 09 Jan 2009, 21:05

mda.. curios..
la notar poa sa mearga.. dar in instanta nu?? :fluierat: :fluierat:

bouquet

Post by bouquet » 10 Jan 2009, 19:07

probabil a auzit cu m se sta o instanta de judecata ..cu orele si nu are chef nu are timp...la notar nu dureaza ...costurile nu sunt mari...e mai comod.
cel mai bine sa dea o declaratie la notar, se complica cu intampinarea, mai ales daca nu are avocat...daca ar fi avut probabil nu ar mai intreba pe forum...

selena

raspuns

Post by selena » 14 Jan 2009, 08:50

multumesc mult de sfaturi
e adevarat nu-mi permit un avocat iar ex-sotul nu vrea sa se prezinte. am inaintat acum 3 ani din timisoara unde locuiesc dar deoarece nu s-a prezentat dosarul a fost trimis in alexandria de unde avea domiciliul si eu nu am putut ajunge deoarece fetita nu putea lipsi de la scoala si nici nu am avut posibilitati si a ramas suspendat. de aceea am intrebat daca pot prezenta o declaratie notariala in speranta ca o voi lua de la ex sa pot divorta. numele vreau sa-l pastrez deoarece fiicei mele e jena de criticele colegilor ei privind acest aspect (toti colegii ei au ambii parinti si o situatie mai buna, iar ea a ascuns faptul ca parintii ei sunt despartiti)in privinta ex el are domiciliul stabil in viisoara jud teleorman dar sta in braila sau pleaca in bucuresti. nu are un serviciu stabil doar contacteaza lucrari avand o autorizatie de libera practica astfel ca nu am de unde sa-l gasesc . multumesc mult de sfaturi e mai dificil si sper sa gasesc o solutie pentru a divorta mai ales ca sunt 7 ani de cand suntem despartiti iar acesta nici de fetita nu se intereseaza

Post Reply