Ajutor !

Familiei
Post Reply
pishty

Ajutor !

Post by pishty » 02 Jan 2009, 09:22

Am 48 de ani si doi copii,unul major,celalalt face 18 ani pe 25 martie.Acum cateva luni am avut o relatie extraconjugala cu o femeie.Sotia a aflat de existenta ei,s-a suparat,ne-am certat ,in final s-a linistit...mi-a mai dat o sansa cu conditia sa nu se mai repete si sa imi vad de treaba...mi-am vazut de treaba,numai ca acum in preajma sarbatorilor am sunat-o din nou pe femeie aceea,i-am trimis cateva sms-uri,sotia s-a suparat iar,acum foarte tare,m-a dat afara din casa,am stat plecat vreo 3 zile la tara,la mama,in speranta ca se va mai linisti.E hotarata sa inainteze divortul.Eu nu doresc sa divortam,am implorat-o sa-mi mai acorde o sansa,sa-i dovedesc ca tin la ea,k o iubesc,k putem fi din nou o familie...Este foarte hotarata acum,este si cam apriga la manie,am incasat palme peste fata pentru tot neamul...nici copii nu doresc asta,avem 25 de ani petrecuti impreuna,pana acum nu am avut niciodata probleme,doar mici certuri care cred ca sunt in oroce familie...ea zice ca ma uraste,k nu mai poate sa traiasca cu mine,k am mintit-o,k am inselat-o in tot timpul asta,insa eu nu m-am mai intalnit cu femeia aia din vara,dinainte de a afla ea...faptul k am mai continuat sa vb cu ea la tel de cateva ori este kiar asa un pacat capital care sa duca la destramarea unei relatii kre dureaza de 25 de ani, a unei familii,sa se ajunga sa facem partaj,sa impartim bunurile,pentru k din ce ne revine niciunul nu va mai putea avea o locuinta cum avem acum,mare,spatioasa,3 camere, renovata si utilata cu tot ce e necesar intr-o gospodarie,doua masini,o dacia mai veche si o masina opel astra mai nou....
...Ce este de facut? Daca eu nu vreau sa semnez cererea de divort? Daca eu continui sa ma rog de ea sa ma ierte pentru ce am facut,sa-mi mai dea o sansa?
Imi pare rau pentru ce am facut,k a suferit si ea si copii,dar consider k nu este asa mare raul facut,k poate sa-mi mai dea o sansa,macar de dragul copiilor,al uniunii familiei...
Si nici nu are probe,decat niste sms-uri pe kre le-a pastrat in tel meu de atunci....
Ce parere aveti? Poate sa se judece divortul fara acordul meu? Ce sanse are ea, ce sanse am eu ? Copiii, daca sunt majori,sunt intrebati cu cine vor sa ramana,sau cine sa-i intretina? baiatul este student anul II ,fata este in cls.a XI-a.
va multumesc si astept nerabdator pareri autorizate....

liloo

Post by liloo » 02 Jan 2009, 13:14

Cu sau fara acordul tau daca sotia doreste va divorta.

ignite

Post by ignite » 02 Jan 2009, 18:31

ceea ce ti a spus liloo este destul de adevarat.

Acum, totul ar depinde de probele pe care le aduce sotia in dovedirea motivelor de divort pe care le va invoca. Daca invoca doar infidelitatea si nu are martori sau alte probe decat mesajele alea, eu spun ca ii va fi foarte greu sa dovedeasca ceva. numai sa nu recunosti tu in fata instantei sau in fata altor persoane care apoi sa vina ca martori.

Sau poate invoca ca motive si altceva, de ex. violenta conjugala...

daca semnezi cererea de divort insemna ca suntem in ipoteza unui divort de comun acord.
daca nu o semnezi, atunci e ceva contradictoriu, se administreaza probe...

chiar daca divortati, nu e musai sa faceti si partajul.

Incearca sa iti imbunezi sotia si nu fi om prost la varsta asta. e sfatul unui barbat mai mic decat tine, dar cu mult mai multa intelepciune. La varsta asta pe care o ai trebuie sa stii ca nu tu esti cel mai important om din familie. Las o dracu pe cealalta...da le in ma sa si de sms uri...fii matur...

pishty

Post by pishty » 05 Jan 2009, 08:15

Ne-am impacat,mi-a mai dat o sansa,de dragul copiilor,de dragul celor 25 de ani petrecuti impreuna....pentru cei care citesc aceste randuri,nimic pe lume nu merita sa risti destramarea unei casnicii atunci knd exista dragoste,o aventura,indiferent din ce motive sunteti indemnati s-o aveti,va duce la suferinte,traume,nereparabile pentru tot resul vietii....luati minte si nu faceti ce am facut eu...nu se merita !!!

Post Reply