divort intre 2 toxicodependenti

Familiei
Post Reply
xiceheartx

divort intre 2 toxicodependenti

Post by xiceheartx » 27 Dec 2008, 20:12

Buna la toti!
Am o problema si v-as ruga sa imi da ti niste sugestii......Am o fiica de 24 de ani casatorita. Si ea si sotul erau toxicodependenti la data casatoriei. Au stat impreuna mai putin de 1 an in care se drogau ca nebunii. Sotul impreuna cu familia lui au gonit-o pe fiica mea din casa si asa am reusit sa o i-au la mine in Italia, sa faca un tratament de dezintoxicare si acum sa fie bine. De 1 an de zile fiica mea sta in Italia si nu se mai drogheaza, in schimb sotul este inca toxicodependent. Fiica mea locuieste cu un baiat italian, este insarcinata si vrea sa divorteze, pentru a se recasatori. Sotul nu vrea divortul si sigur v-a face destule probleme. Fiica mea nu a schimbat cartea de identitate cu numele sotului(nume pe care ar fii trebuit sa il poarte dupa casatorie) deoarece nu aveau un domiciliu, folosind inca numele de fata.
* Pentru a divorta trebuie intai sa schimbe cartea de identitate s-au poate inainta divortul chiar daca nu are numele de dupa casatorie?

alexandra_b

Post by alexandra_b » 27 Dec 2008, 22:44

Copie dupa certificatul de casatorie de la Oficiul Starii Civile. Acolo e trecut si numele sotilor de dupa casatorie. Lasati buletintul/cartea de identitate in pace. Deschide proces de divort cu numele de casatorie si anexeaza copie dupa certificatul de casatorie la actiune, de unde s eva vedea cum o si cheama.
Situatia dvs e mai complicata si datorita sarcinii si discutiilor pe care le va genera viitorul parat. Va recomand sa va angajati un avocat, pentru ca nu cred ca va puteti descurca singura.

ignite

Post by ignite » 31 Dec 2008, 20:00

Chiar daca nu vrea sotul sa divorteze, instanta va pronunta divortul fara nici o problema. Ca o fi din vina ei sau a lui sau a ambilor, nu are nici cea mai mica relevanta. italianul sa recunoasca copilul. SEPARATIA IN FAPT A SOTILOR ESTE UN MOTIV ARHISUFICIENT PENTRU PRONUNTAREA DIVORTULUI. SA SOLICITATI JUDECAREA IN SEDINTA SECRETA...ca sa nu vada lumea ca sunt toxicomani...asta daca vreti.

Post Reply