bebe italian

Familiei
Post Reply
Luisetta

bebe italian

Post by Luisetta » 13 Dec 2008, 12:25

ajutooor, am venit acasa, cu bebe , cetatean italian, nu mai vreau sa ma intorc in italia, aici am casa mea, pot sa lucrez. ca sa ramana cu mine si sa fiu eu linistita ca nu mi-l ia nimeni, ce trebuie sa fac prima data, sa caut un avocat roman sau italian? el e de acord , acum, sa stau in romania, dar daca se razgandeste? sa-l denunt sau ce pot sa fac? daca el e neserios poate fi incredintzat copilul neamurilor lui?? trebuie sa vina el aici sa-i facem si cetatenie romana? 8O

gavril

Post by gavril » 13 Dec 2008, 13:35

nu. daca e neserios nu poate sa bage la inaintare nemurile.
daca sunteti amandoi neseriosi ... poate asa :)

PS: stai linistita. de obicei copilul ramane la mama. dar sa fie serioasa :)

Luisetta

multumesc

Post by Luisetta » 13 Dec 2008, 20:19

am descoperit dupa un an ca juca toti banii, carti, curse, partite fotbal, loto, tot ce se poate juca, de pe o zi pe alta a inchis firma lui, sunt obligata sa raman cu el la "negru" fara asigurari, pana ii vine mintea la cap? legal nu pot ramane acolo numai daca el are 10.000 in plus la venitul pe an, daca eu nu lucrez. si cu casa cumparata acolo, 50% a mea... la care eu renunt, daca el nu plateste rata risca sa ramana pe strada... ok... as vrea sa stiu daca banca de acolo imi poate lua casa mea din ro, care e pe numele meu? 8O nu am girat cu casa mea de aici, dar imprumutul facut e mai mare decat casa din italia.

jojo

Post by jojo » 14 Dec 2008, 11:57

1.Cere instantei romane incredintarea copilului spre crestere si educare pe seama ta, musai!

2.In cazul in care imprumutul este contractat de amandoi, raspunzi (si) cu bunurile proprii.

alexandra_b

Post by alexandra_b » 27 Dec 2008, 22:48

gavril, subtil ca intodeauna

Post Reply