Admitere în magistratura cu 5 ani vechime. Noiembrie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
NesCafe

Post by NesCafe » 02 Nov 2008, 21:09

observer wrote:Super grile, super intrebari, sper sa price toti.
de ce ? :grin:

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 02 Nov 2008, 21:14

daca asta e dorinta omului....probabil se hraneste din esecul si necazul altora.....

luc4s

Post by luc4s » 02 Nov 2008, 22:02

Am picat cu succes: 6,25
Atat de aproape si totusi atat de departe...
Dar pot sa spun ca grile mai tampite decat astea n-am mai vazut.
M-am bazat pe cele practice, le-am facut in procentaj f bun, dar nu mai stricau inca 3 rezolvate :(
Sunt sigur ca cine are 7 intra, la cat de grele au fost, si mai ales fara coduri.
Asta e viata, in primavara ma abonez din nou, ca m-a luat microbul.

andreea_pa

Post by andreea_pa » 02 Nov 2008, 22:22

Am mers bou si m-am intors vaca!
in jur de 6,40 am si eu, dar zau daca-mi amintesc ce am modificat cand am trecut de pe subiecte pe grila!
oricum, in primavara ....
bine, si graba ...
si de ce sa nu cercdetez pentru talharie per cel ce fuge cu televizorul dupa ce il pocneste pe p-vat?
si multe altele, unele negandite, altele prea "gandite" si mai adaugate variante!!
oricum, tot raul e spre bine :( nu aveam posturi decat la cel putin 100 km de oras!
:grin:
nu ca nu m-as fi dus .....
ma duc sa-mi ling ranile, forumuil asta merge rau de tot,
felicitari celor care au stiut!
succes mai departe celolalti!
oricum, grilele mi-au parut naspa rau!
succese!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 02 Nov 2008, 23:46

fratilor, un sut in fund e un pas inainte! nu trebuie sa va descurajati. eu am facut nesperat de bine la civil si procedura civila (de care mi-era groaza) si am gresit in nestire spetele la procedura penala. de saptamana viitoare ma apuc iar, in martie vreau sa-i fac praf! succes tuturor!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 03 Nov 2008, 00:03

grilele in sine n-au fost tampite, ci modul in care au fost formulate, special sa te incurce, sa te induca in eroare. oricum , trebuiau sa comita si magarii - vezi grila cu arestarea minorului. cum poti sa pretinzi unui candidat care nu are codul in fata, sa faca o astfel de grila??????????????e aberant, nimeni nu poate retine atatea termene!

Cleopatra

Post by Cleopatra » 03 Nov 2008, 10:29

Nu m-am pregatit suficient, au fost intrebari la care n-am stiut, au fost altele la care, de-abia dupa ce am verificat indignata manualele, m-am convins ca e corect raspunsul lor si nu al meu si au fost altele la care nu stiu unde mi-a fost mintea...
Cu alte cuvinte, prostia se plateste, probabil ca am facut cca 64 de puncte, punctaj nu f departe de 7 dar atat de aproape de 5 % :-(
Daca se da la primavara, promit sa fiu stapana pe materie sau macar f bine pregatita.
Succes si celorlalti si cele mai sincere felicitari pt cei care s-au dovedit mai buni si se pregatesc sa devina magistrati.

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Nov 2008, 11:11

la civil si procedura civila, intrebari frumoase si usurele, procedura penala m-a dat peste cap.
nu am priceput nici acum grila cu talharia.
Ne vedem in aprilie.....sper sa nu organizeze mai devreme de atat

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 03 Nov 2008, 11:26

nu e vb de prostie, ci de lipsa de sansa in cazul nostru, cei care am picat cu cateva zeci de sutimi. pana la urmatorul e destul timp sa ne pregatim si sa devoram nenorocitele de coduri. succes si putere de munca tuturor!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 03 Nov 2008, 11:29

si eu am zbarcit-o la talharie si nu numai acolo, in general la procedura penala. ideea era ca fapta se petrecuse in urma cu 2 zile iar pagubasul, depunand plangerea la politie, trebuia sa astepte solutia legala, nu sa-l loveasca pe hot. poate beneficia cel mult de circumstanta provocarii. asta a propos de faptul ca nimeni n-are voie sa-si faca singur dreptate. ca si cum justitia ar face intotdeauna dreptate in tara asta! hai sa fim seriosi

Cleopatra

Post by Cleopatra » 03 Nov 2008, 11:35

Acum am inteles si eu cum vine cu talharia dar ar fi trebuit sa stiu in sala..

nicu2

Post by nicu2 » 03 Nov 2008, 11:42

elle_cv wrote:la civil si procedura civila, intrebari frumoase si usurele, procedura penala m-a dat peste cap.

Spetele de data aceasta au fost cu grad mai mare de dificultate.Sunt curios daca se vor ocupa locurile.Mai repede de aprilie nu se va organiza,dar avand in vedere ca anul viitor se va organiza numai un singur examen pentru cei cu 5 ani vechime s-ar putea sa fie mai tarziu.Oricum ne vedem data viitoare.
La grila cu talhatia,violentele trebuie exercitate atat timp cat furtul isi pastreaza caracterul flagrant,dupa acest moment nu mai avem talharie.

nicu2

Post by nicu2 » 03 Nov 2008, 11:47

elle_cv wrote:la civil si procedura civila, intrebari frumoase si usurele, procedura penala m-a dat peste cap.
Explicati-mi va rog de ce,cererea de chemare in judecata care nu a fost semnata de cel decedat,poate fi semnata de mostenitori,chiar si in absenta paratului.

croxana42

Post by croxana42 » 03 Nov 2008, 11:47

nu stiti, cand se afiseaza rezultatele?

nicu2

Post by nicu2 » 03 Nov 2008, 11:53

croxana42 wrote:nu stiti, cand se afiseaza rezultatele?
pe 5 baremul definitiv si pe 7 rezultatele

Post Reply